Liverpool U21 - Manchester United U21 2-2

Harmadik 2-2-es döntetlenjét játssza az akadémiai csapat, bár a Liverpool otthonában ez nem szégyenteljes eredmény.


Látszólag a Liverpool dominálta a mérkőzést, többet is próbálkoztak, ami az első félidőben meg is látszott, Cain találatával vonultak szünetre a játékosok. A második félidő elején Hansen-Aaron és McNiell találataival fordítani tudtak a vendégek, ám nem sokáig örülhettek, mert Clark beállította a 2-2-es végeredményt.

 

Már a mérkőzés elején Stewart veszélyeztetett a vörös szerelésben futtbalozó Liverpool oldalán. Meghúzta a bal oldalon, a kapu oldaláig menetelt, szerencsére csak az oldalhálót találta el a lövése.

 

Később Clark húzott el jobbról a tizenhatos vonalán, befelé cselezett és passzolt Cain elé, aki el is vállalta a lövést és megrezegtette a felső lécet. A kipattanót a védők kirúgták.

 

A United is észrevetette magát. Iqbal cselezgetett a tizenhatoson kívül, kipasszolt balra Shoretire-hez, aki befelé iramodott, de nem dajkálta sokáig a labdát, visszaadta az ekkor már kapu elé érő Iqbalnak, aki elszórakozta a lehetőséget. Ebben több volt.

 

A Liverpool fordult, Frauendorf (kemény volt leírni) iramodott meg a bal oldalon, majd a lövése a kapusunk számára ínyencség volt, eldőlve magabiztosan fogta meg a labdát.

 

Jött a válasz, Murray iramodott meg a bal oldalon, majd tálalt Savage elé, akinek a lövésébe beleállt egy Liverpool védő, így csak az oldalhálót találta el a támadó.

 

A 10-es mezszámú Cain jött fel a tizenhatos vonaláig, majd passzolt ki szélre a felfutó Chambers elé, aki ellőtte a labdát a kapu előtt.

 

Chambers emelte be a labdát a tizenhatoson belülre, ahol Clark letette a labdát Cain elé. Rádurrantotta a játékszert, ami egy védőn megpattanva beesett a hálóba, a kapus a másik oldalba vetődött. 1-0

 

Válaszolni szeretett volna a United, McNiell kapott remek labdát a bal szélen és egy az egyben vihette a kapusra azt, de lövése azonban megpattant a kapuson és bár a kapu irányába pattogott a játékszer, így már a lelassult labdára odaértek a védők.

 

Garnacho küzdött meg a labdáért és adott remek passzt McNiellnek, akinek a lövését ismét hárította a kapus.

 

A második félidő elején ismét a Liverpool veszélyeztetett, Cain adott be balról labdát, amire Stewart kapásból reagált, de ez még elakadt egy védőben, az ismétlés Frauendorftól ismét védőben akadt el.

 

Szöglet után jött az egyenlítés, Savage kapta a túloldalon, levette és beemelte a tizenhatos közepére, ahol Hansen levette a labdát és bepasszolta a kapu bal oldalába. 1-1

 

Hansen ismét a labdával most a bal oldalon, cselezget, két embert bolondítana, de lerántják, így a bíró tizenegyest ítél, amit McNiell értékesít. A bal oldalt választja, a kapus érezte az oldalt, de csak beljebb tessékelni tudta a lövést. 1-2

 

Büntető a túloldalon is, Clark került a földre Hardley-nak köszönhetően. A büntetőt Stewart végezte el, azonban a kapus kivédte a próbálkozást, a kipattanó viszont liverpooli játékos elé érkezett, Clarknak így nem volt nehéz az üres kapuba lőni a labdát. 2-2

 

Nemsokkal később ismét Stewart kap használható labdát, lefordul emberéről, de lövése ismét elakad a védőkben.

 

Ismét hazai veszélyeztetés, Clark nagy kedvvel játszott, a tizenhatos vonalán húzta meg befelé a labdát, lövését azonban Vitek játszi könnyedséggel fogta.

 

Szabadrúgáshoz jut a vendég csapat, azonban Garnacho a jó helyről járó labdát az égbe lövi.

 

Az eredmény nem változott ezt követően, így ismét egy ponttal kell beérnie a fiataloknak, akik így a tabella 12. helyére kerültek és öt meccse nyeretlenek. Legközelebb a Leigh Sport Village-en javíthatnak mutatójukon a Leicester City U21 ellen 9-én este 20:00-kor.

 

Összefoglaló:

United: Vitek; Jurado, Benett, Hardley, Murray; Iqbal, Savage; Shoretire (Gore 65), Hansen-Aaroen, Garnacho; McNiell

Nem használt cserék: Mastny, Collyer, Jackson, Norkett

Gólok: Hansen 50, McNiell büntetőből 56 ill.: Cane 36, Clark 60

Lapok: Murray, Iqbal, Garnacho


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!