Antony: A lehető legtöbbet szeretném tanulni Ronaldotól

Antony nagy tiszteletéről adott tanúbizonyságot új Manchester Unitedes csapattársa, Cristiano Ronaldo irányába, akitől szeretne a lehető legtöbbet tanulni az együtt töltött időszakuk során.


A újdonsült brazil igazolás helyére az Arsenal elleni, góllal történő debütálásakor pont a Vörös Ördögök 7-ese állt be csereként, aki elárulta, számára hatalmas öröm, hogy az általa a világ legjobb játékosának tartott klasszissal dolgozhat együtt.

 

A még a Real Sociedad elleni Európa-liga csoportmérkőzést megelőzően a klubmédia által készített exkluzív interjúban Antony-t a manchesteriek támadóalakzatáról kérdezték és izgatottságának adott hangot azt illetően, hogy csatlakozhatott Erik ten Hag nagy kihívások előtt álló együtteséhez.

 

"Azért jöttem, hogy segítsem a csapattársaimat" - kezdte.

 

"Életkortól függetlenül, mindegyik játékosban hihetetlenül nagy tehetség lakozik."

 

"Nincsenek megfelelő szavak Cristiano Ronaldo jellemzésére, ő a világ legjobbja. Csak néhány együtt töltött nap alatt is rengeteget tanultam tőle. Lenyűgöző agya van és bármikor beszélek vele, abból rengeteget profitálok."

 

"Biztos vagyok benne, hogy erős támadósorunk lesz, amely sok pozitívummal kecsegtet a jövőre nézve."

 

 

A dél-amerikai játékos miután pozitívan tudta megkezdeni Unitedes karrierét, szeretné, ha továbbra is szórakoztathatná az Álmok Színházának közönségét.

 

"Mindig is ebben voltam jó" - tette hozzá, utalva cseleire és trükjeira.

 

"Nem csak itt, de minden eddigi csapatomban ez jellemzett."

 

"Már gyerekkorom óta csinálom ezt. Mindig is erről ismertek fel - ez az egyik fő karakterisztikám."

 

"Elkezdtem már adatpálni és megszokni az itteni dolgokat. A szórakoztatás mindig is olyan dolog volt, amelyet szerettem csinálni és ez ezután sem fog változni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!