Sheriff Tiraspol 0-2 Manchester United

Megszerezte első pontjait az Európa-liga idei sorozatában a United, miután 2-0-ra legyőzte a Sheriff csapatát.


Nagyon alacsony színvonalon indult a találkozó a moldáv estében. Az első 15 perc során rengeteg hibát láthattunk mindkét csapat játékosaitól, ami miatt folyamatos játék sem tudott kialakulni.

 

A 17. percben végre láthattunk valami szépet, ami góllal zárult. Sancho kapott labdát a tizenhatos előtt, egy csellel tisztára játszotta magát, majd ballal a bal alsó sarokba lőtt. 1-0 a Unitednek!

 

Négy perccel később közel járt az egyenlítéshez a Sheriff; Atiemwen 25 méterrről kapura lőtt, mivel senki nem támadta meg, De Gea érezte, hogy mellé megy, ami végül úgy is lett, még ha csak centiken múlt is a szituáció.

 

Ismét Atiemwen próbálkozhatott, ezúttal szabadrúgásból, de a támadó nem talált kaput. 

 

Sajnos a gól nem tett jót az amúgy sem brillírozó Vörös Ördögöknek, akik szinte már a kezdéskor úgy játszottak, mint akik a találkozó végét várják már.

 

A 31. percben Ouattara beadását tisztázta Martinez, majd Kpozo lövését blokkolta Dalot. 

 

A 33. percben Antony végzett el gyorsan egy szabadrúgást a félpályánál, Ronaldo elé ívelt, aki a rövid felsőt célozta meg 15 méterről, de centikkel eltévesztette a célt.

 

Eriksen szabadrúgása szállt veszélyesen a kapu elé, Varane érkezett, de nem csúsztatott a labdába, végül a kapus megkaparintotta azt.

 

A 37. percben rossz kapuskírúgást követően Antony passzolt Sancho elé, aki azonnal lőtt, a kapuson túljutott a labda de egy védő a gólvonal előtt óriásit mentett. Nagy lehetőség volt.

 

Egy perccel később Dalot kapott volna remek átadást, Kpozo elsodorta a bekket, amiért büntetőt kapott a manchesteri gárda. Ronaldo állt a labda mögé és a kapu közepébe bombázott. 2-0 a vendégeknek!

 

Néhány villanás elég volt ahhoz, hogy a szünetre biztos vezetéssel mehettek Fernandesék egy lelkes, de technikailag gyenge ellenféllel szemben.

 

A második félidőre Casemiro futott ki McTominay helyett, ami szerkezeti változtatást nem eredményezett a csapatnál.

 

Az első lövés Fernandes nevéhez fűződött, ám Koval lábbal szépen védett a bal alsó sarok előtt.

 

Eriksen balról érkező beadását Ronaldo akarta kapura fejelni, de Radeljic szögletre tudott menteni, így maradt a kétgólos előny.

 

Sajnos a játékrész közepe nem a látványos megoldásoktól volt híres, bár a 69. percben egy szép kigurigázást láthattunk a manchesteriektől, amely végén Ronaldo próbálkozása tévesztett célt.

 

A 75. percben először kellett védenie De Geának, Badolo 25 méterről vállalta el a lövést, a labda középre ment, De Gea könnyedén védett.

 

Újabb védést kellett bemutatnia De Geának, a 88. percben egy szabadrúgást kellett fognia, talán ez volt a legkomolyabb dolga a mai este alatt.

 

Végül simán nyert a United, a győzelem egy percig sem forgott veszélyben, még úgy sem, hogy a Vörös Ördögök nem adtak ki magukból sokat.

 

 

 

Európa-liga, csoportkör
Sheriff Tiraspol 0-2 Manchester United
Zimbru Stadium

 

Vezette: P. Raczkowski (POL)

 

Sheriff: Koval - Zohouri, Kiki, Radeljic, Kpozo - Badolo, Kyabou, Diop - Akanbi(Vizeu 73.), Atiemwen(Salifu 82.), Ouattara(Pernambuco 73.)
Nem használt cserék: Celeadnic, Pascenco, Heron, Moumouni, Guedes

 

United: De Gea - Dalot(Shaw 70.), Varane, Martinez(Maguire 90.), Malacia - McTominay(Casemiro 46.), Eriksen - Antony(Garnacho 90.), Fernandes, Sancho - Ronaldo(Elanga 81.)
Nem használt cserék: Heaton, Vitek, Lindelöf, McNeill, Iqbal, Fred

 

Gólszerző: Sancho 17', Ronaldo 39' (11-es)

 

Sárga lap: Kpozo, Atiemwen

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!