Antony felkészült a kihívásra

A Manchester United szélsője, Antony úgy érzi, hogy fel volt készülve a Premier League intenzitására annak köszönhetően, hogy egy jó ideje már követi az angol élvonal történéseit.


A brazil válogatott játékosnak mindössze 35 perc kellett ahhoz, hogy gól szerezzen debütáló mérkőzésén, az Arsenal ellen. A rangadót pedig végül 3-1-re megnyerték a Vörös Ördögök.

 

A más bajnokságokból érkező játékosok esetében normális az, hogy ha időre van szükségük az alkalmazkodáshoz, a 22 éves játékos úgy érzi, hogy neki ez gyorsan sikerült és, ahogy az Ajaxnál, úgy a Unitedben is segíteni akarja Erik ten Hag munkáját.

 

Az edzésekbe belerakott munkának köszönhetően a brazil támadó biztos abban, hogy képesek lesznek építkezni, amire remek példa az elmúlt időszakban mutatott ígéretes tlejesítmény.

 

 

"Az edzések nagyon másak, de felkészültem erre" - mondta a klubmédiának adott exkluzív interjújában, az Old Traffordon. "Tudtam, hogy itt milyen intenzívek a meccsek és emiatt sokat készültem, edzettem, hogy mielőbb maximális teljesítményt tudjak nyújtani."

 

"A csapat kiváló, de meg kellett ismernünk egymást, hogy elérjük a kívánt szintet, amit aztán tovább tudunk építeni. Ez minden nap egyre jobban megy, egyre harmonikusabb lesz minden és minden sikerülni fog."

 

Antony boldog, hogy sikerült hamar beilleszkednie csapattársai közé, a válogatottnál töltött időben pedig a folytonosságot Caseiro és Fred jelenléte biztosítja, akikkel hamarosan belecsapnak egy igencsak zsúfolt októberi menetrendbe.

 

"Élveztem az első néhány hetet és sikerült felfedeznem néhány brazil éttermet is" - mondta új, manchesteri otthonáról. "Casemiroval mentünk együtt felfedezni a környéket és úgy érzem, hogy a klubban is sikerült jól beilleszkedni. Az emberek örömmel fogadtak és otthon érzem magam. Jól beilleszkedtünk Manchesterbe."

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy a barátaimmal lehetek itt és, hogy velük harcolhatunk a válogatottban is. Ez nagyszerű érzés. Megkönnyítette a beilleszkedést is, de nem csak ők, hanem a többi csapattársam is meleg fogadtatásban részesített. Ez pedig valódi segítség az alkalmazkodáshoz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!