Giggs: Birkózzatok meg a hangzavarral!

Ryan Giggs hiányozni fog a Manchester United Valencia ellen készülõ keretébõl, ám a veterán játékos tudja talán a legjobban, mire is kell számítani a Vörös Ördögöknek az Estadio Mestallában.


Mivel a Denevéresek uralják eddig a spanyol bajnokság tabelláját, reményteli és hangos hazai szurkolótábor fogja támogatni a csapatot. Mivel a Bursaspor és a Rangers elleni idegenbeli látogatások csak késõbb jönnek a sorban, ezért a Vörös Ördögöknek a csoport legnehezebb ellenfele ellen kell újra megszokni, milyen egy más kultúrájú szurkolóhad elõtt fellépni az európai színtéren.

 

 

 

 

"Korábban már játszottam Valenciában - nagyszerû stadionjuk és csapatuk van" - kezdte a Bolton ellen sérülést szenvedõ, és ezért több hétig harcképtelen Ryan Giggs a Manutd.com-nak.

 

"Azt hiszem, számos emlékezetes hangulatú mérkõzést fogunk vívni ebben a szezonban Európa-szerte, de ez a mostani olyan lesz, amit én személy szerint nagyon vártam, és a társaim is hasonlóképpen vélekednek."

 

"A Bursaspornál ugyanolyan hangulatra számítunk, mint amilyet tapasztalhattunk tavaly a Besiktasnál, vagy elõtte a Galatasaraynál. Nagyon fanatikusak az ottani szurkolók. Amikor elõször játszottam a Rangers ellen, a közönség hangjától majdnem felrobbant a stadion. Jól emlékszem erre, és arra is, hogy az ilyen dolgok, mint a közönség által keltett hangulat nagyon megnehezíti a vendég csapatok dolgát. Biztos vagyok benne, hogy szerdán sem lesz ez másként."

 

Míg Giggs csapattársainak a Mestallában a hangrobbanás szerû hangulatot ki kell zárniuk, addig a hazai játékosoknak hatalmas ösztönzés lehet a szurkolók mindent elsöprõ buzdítása.

 

"Számos alkalommal tapasztalhattunk már ehhez hasonló érzést az Old Traffordon" - tette hozzá.

 

"A közönség segíthet abban, hogy minden a kezünkre játszon, a máskor kifelé pattanó labda is a kapuban köthet ki. Ez természetesen nem túl jó érzés, ha ellenfélként éled át ugyanezt, mivel nagy hatással lesz rád ez az atmoszféra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!