Antony mesélt a tetoválásairól

Antony, a Manchester United új fiúja a klubmédiának adott interjújában beszélt tetoválásairól.


A brazil testét számos alkotás díszíti, melyek felkeltették a szurkolók figyelmét is azt követően, hogy nyáron megérkezett az Ajax csapatától.

 

A karján egy oroszlán képe látható, bár azt már korábban elmondta, hogy az Arsenal elleni találatának ünneplésekor egy tigrist utánzott, viszont minden egyes tetoválásnak jelentése van számára.

 

 

"Ezt a bátyámmal közösen csináltattuk és igazán csak azok érthetik a jelentését, akik ugyanonnan jöttek és tudják, hogy min mentem keresztül" - mondta nemrég. "Ez a nyakamon egy lánc, de az egész karomon lévő mintáknak jelentése van."

 

Arra a kérdésre, hogy a jövőben tervez-e még újabb tetoválásokat azt felelte: "Igen, szeretnék még legalább egyet, de nem tudom még mit. A combomon például ott van az olimpiai érem."

 

"Fogok még csináltatni biztosan, sőt, lehet többet is, csak még nem tudom mit fognak ábrázolni."

 

Antony a 22020-as nyári olimpiai játékokon szerezte az aranyérmet a brazil U23-as válogatottal. A dél-amerikaiak 2-1-re győzték le Spanyolországot a yokohamai döntőben, Antony pedig 112 percet játszott, majd Vinicius Jr. váltotta.

 

A szélső 10. alkalommal  képviselhette hazáját a Tunézia ellen 5-1-re megnyert találkozón Franciaországban, melyen a 65. percben csereként léphetett pályára.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!