Bruno: Még sokáig itt akarok lenni

Bruno Fernandes 2020 januárja óta a United játékosa és nyugodtan kijelenthető, hogy nagy hatással van azóta is a klubra.


A Vörös Ördögöknél töltött két lenyűgöző szezont követően a portugál játékmester ebben a szezonban megkapta a 8-as mezszámot, miután Juan Mata távozott a nyári átigazolási időszakban és úgy tűnik, hogy Fernandes egyre erősebbé válik Erik ten Hag irányítása alatt.

 

A középpályás otthonosan mozog Manchesterben és a klubmédiának adott exkluzív interjújában a 28 éves játékos elárulta, hogy örömmel töltené pályafutása hátralévő részét a rekordbajnoknál.

 

"Gyerekként Portugáliában néztem a Premier League-t és a klubot, mindig is nagy álmom volt ellátogatni az Álmok Színházába, az Old Traffordra és megtapasztalni milyen itt."

 

Már 2020 februárjában, a Wolves elleni debütálásakor a szurkolók kedvencévé vált Bruno, akiben a United korábbi menedzser, Ole Gunnar Solskjaer is nagyon bízott, hasonlóan Erik ten Haghoz. A holland szakember támogatásának egyik legnagyobb bizonyítéka, hogy a csapatkapitányi karszalagot is számos alkalommal viselhette már a szezon során a portugál, aki úgy tűnik, hogy élvezi az ezzel járó felelősséget.

 

 

Fernandes elmondása szerint úgy érzi, hogy stabilitásra talált a Manchester Unitedben és azt mondta: "Sok évig akarok még itt játszani és szeretném a stabilitást a családom számára is megteremteni."

 

"Szeretünk itt lenni, szeretjük ezt az országot, azt akarjuk, hogy itt legyen a családunk és a gyerekek itt nőjenek fel, legyenek barátaik és boldogok legyenek. Ez a legfontosabb számunkra."

 

Bruno elképzelése valóságos zene a United szurkolóinak fülének, akik elégedettek a portugál játékával és együtt örülnek vele amiatt, hogy a klub egyik vezéregyéniségévé vált. 

 

Természetesen a United és Fernandes kapcsolata olyan, amelyről a szurkolók is azt remélik, hogy még sokáig gyümölcsöző lesz a jövőben.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester City - Manchester United

Premier League, 9. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!