Dalot: nem csak 11 játékosunk van

Dalot azokat a csapattársait dicsérte, akik csereként léptek pályára az Omonia Nicosia ellen 3-2-re megynyert Európa-liga találkozón.


Marcus Rashford és Anthony Martial különösen fontos szerepet játszottak a Vörös Ördögök fordításában, miután a második játékrészben pályára léptek. Rashford gólja döntetlent ért, Martial pedig első labdaérintéséből megszerezte a vezetést csapatának, majd az angol támadó duplázni is tudott.

 

"Nagyon jól cseréltünk, mert ma ők jelentették a különbséget" - mondta Dalot a lefújást követően.

 

"A célunk az, hogy hosszú távon egy igazi csapatot építsünk fel."

 

"Nem csak 11 játékosunk van, a kispadon is megvan a minőségünk és ők megmutatták a menedzsernek, hogy játszani akarnak és ez szerintem tökéletes számunkra."

 

 

"Több ilyen teljesítményt akarunk, ami sokat adhat a csapatnak és úgy gondolom, hogy az ilyen hozzáállás a jövőben a hasznunkra válik majd."

 

Dalot a találkozót követően elismerte, hogy az Omonia nagy kihívás elé állította őket és a hazai szurkolók is félelmetes légkört teremtettek a stadionban.

 

"Tudtuk, hogy olyan helyre jövőnk játszani, ahol nem lesz könnyű dolgunk. A bekapott gól után azt hiszem jobban kellett volna reagálnunk és irányítanunk a meccset. Elengedtünk néhány kontra támadást és összehoztak pár szögletet, az ilyeneket pedig el kell kerülnünk. A végén viszont jól reagáltunk a második félidőben."

 

"Próbáltuk növelni az intenzitást és végül megszereztük a 3 pontot, amiért jöttünk és emiatt boldogan megyünk haza."

 

A Vörös Ördögök pénteken Cipruson edzenek, majd ezt követően térnek vissza Manchesterbe, hogy vasárnap megmérkőzzenek az Everton csapatával.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!