Ritchie De Laet orvosi vizsgálaton a Kanáriknál

A Skysports.com értesülései szerint a Norwich City közel áll ahhoz, hogy kölcsönbe megszerezze a Manchester United belga védõjét, Ritchie De Laet-et.


De Laet a tavalyi szezonban a Championshipben bizonyíthatott, ugyanis három angol másodosztályú gárdánál, névszerint a Prestonnál, a Sheffield Unitednél és a Portsmouthnál is megfordult.

 

A 22 éves bekket állítólag sokra tartják az Old Traffordon és Sir Alex Ferguson úgy gondolja, hogy a játékos fejlõdésében a következõ lépés egy Premier League klub berkeiben eltöltött kölcsönidõszak lenne.

 

 

Úgy tudni érdeklõdõkben nincs hiány, ugyanis számos klub kifejezte szándékát De Laet megszerzésére, de végül valószínûleg a Norwich-hoz igazol.

 

A Kanárik menedzsere, Paul Lambert úgy hírlik, nagy tisztelõje a belga válogatott játékosnak, így mindenképpen szeretné a Carrow Roadra csalogatni.

 

A Premier League újonca egész szezonra kölcsönvenné De Laet-et és ha az egykori Stoke játékossal egymás kezébe csapnának, akkor õ lenne a negyedik idei igazolásuk, James Vaughan, Steve Morison és Elliott Bennett után.

 

Sky Sports

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!