Antony gyakorlása kifizetődik

Antony azon lesz, hogy sorozatban harmadik Premier League mérkőzésén is eredményes legyen és három ponthoz segítse a Manchester Unitedet az Everton vendégeként.


A brazil szélső eddigi két, Arsenal és Manchester City elleni bajnokiján is eredményes tudott lenni és azon lesz, hogy vasárnap este is jó benyomást tegyen, amikor a Goodison Parkban lesz jelenésük.

 

Frank Lampard együttese minden sorozatot figyelembe véve legutóbbi hét mérkőzésén nem talált legyőzőre, miután a 2022/23-as szezont két vereséggel indították. A West Ham United és a Southampton felett egymás után aratott győzelmekkel a Stolverkosok egészen a tabella 11. helyéig kapaszkodtak, a két klub történetének 101. összecsapásak a Mersey-partján pedig nagy erőpróbának ígérkezik, miután a manchesteriek mindenképpen szeretnék kiköszörülni a csorbát az előző heti városi derbin elszenvedett vereséget követően.

 

"Tudjuk, hogy nehéz és kemény mérkőzés vár ránk" - kezdte Antony a Premier League Productions-nek.

 

"A csapattársaim már meséltek nekem erről a párharcról."

 

"Azt mondták, hogy nehéz lesz. Rájuk kell erőltetnünk a játékunkat és ki kell domborítanunk az erősségeinket."

 

"Nem szabad, hogy megdolgozzanak minket és hogy lehajtott fejjel szomorkodjunk egy mérkőzés [a City elleni] és eredmény miatt. Sajnos elveszítettük a legutolsó bajnokinkat, de ha visszagondolunk, legyőztük a Liverpoolt és a listavezető Arsenalt is korábban."

 

"A szezonunkat nem foglalhatja össze egyetlen mérkőzés. Most az Everton elleni összecsapásra koncentrálunk és Isten segítségével meg is fogjuk szerezni a három pontot."

 

Anthony góllal való debütálása az Ágyúsok ellen tökéletes kezdete volt Unitedes karrierének, amelyet egy Etihad Stadiumban eleresztett bombagól követt. Balszerencséje volt, hogy a csütörtöki, Omonia Nicosia ellen 3-2-re megnyert Európa-liga csoportmérkőzésen nem tudott újra eredményes lenni, amikor bal lábas csavarását a ciprusiak kapusa, Fabiano tudta védeni parádésan.

 

 

"Edzés előtt megnéztem az ellenfél játékosairól készült videót" - emlékezett vissza a dél-amerikai játékos a Vörös Ördögök színeiben való bemutatkozására.

 

"Elkezdtem tanulmányozni az Arsenal csapatát. Azon gondolkodtam, hol nyílhatnak előttem üres területek, ha csereként kapok 15-20 percet és inteligensen szeretnék játszani. A menedzser végül a kezdőcsapatba jelölt, így még keményebben edzettem. Láttam, hogy eljött az én időm és nagyon boldog voltam, hogy játéklehetőséget kaptam és néhány nap után az elején a pályán lehettem egy ilyen mérkőzésen."

 

"Felkészültem és végig harcoltam azon a találkozón, Istennek köszönhetően pedig minden jól sült el, mert betaláltam. Azonban a legfontosabb dolog mindenek felett a csapat győzelme volt."

 

Antony elmondása szerint az edzőpályán befektetett munka és gyakorlás segíti őt abban, hogy még több gólt szerezhessen a Unitedben.

 

"Én mindig keményen dolgoztam, az eredmények pedig ennek köszönhetőek."

 

"Mindig száz százalékot fogok nyújtani, attól függetlenül, hogy gólt szerzek vagy sem."

 

"Nagyszerű volt újabb gólt lőni [a City ellen], bár sajnos a mérkőzést elvesztettük. A találkozó előtti napon sokat gyakoroltam azt a lövést az edzésen."

 

"10-15 alkalommal is próbálkoztam és szerencsére sikerült eredményesnek lennem. Most azonban itt az idő, hogy még többet készüljek és edzek, kijavítsam a hibákat, a megfelelő irányba tartsak és nagyszerű dolgokat érjek el."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Everton - Manchester United

Premier League, 10. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!