Lindelöf: Dominálni akarunk a meccseken

A Manchester United védője, Victor Lindelöf úgy gondolja, hogy az Everton ellen 2-1-re megnyert bajnokin a Vörös Ördögök megmutatták, hogyan akarnak játszani.


Miután korán hátrányba kerültek a vendégek Iwobi góljának köszönhetően, a United játékosai összeszedték magukat és már az első félidő végére átvették a vezetést és nagy nyomás alá tudták helyezni a liverpooliakat.

 

"Meg akarjuk tartani a labdát, játszani és uralni akarjuk a meccseinket és ezt sikerült is megmutatnunk az első félidőben" - mondta Victor a klubmédiának adott interjújában a fontos győzelem után.

 

"Remekül kezdtek, de úgy gondolom, hogy nagyszerű karaktert mutattunk és átvettük az irányítást és szerintem különösen az első félidőben jó focit játszottunk."

 

"A második játékrészben megnehezítették a dolgunkat, de a hozzáállás ismét kiváló volt és sikerült megszereznünk mindhárom pontot. Egy nehéz Európa-liga meccs után jöttünk ide és az, hogy sikerült 3 ponttal távoznunk, az hatalmas dolog számunkra."

 

Az Everton szünet utáni reakciójáról a svéd védő a következőket mondta:

 

"Nagyon nehéz pillanatok voltak, vannak jó játékosaik és rengeteg szögletet tudtak kiharcolni. Nagyon veszélyesek, ezért különösen fontos volt számunkra, hogy koncentráljunk, mert csak így sikerülhetett megtartani az előnyt és ez nagyon jó érzés."

 

 

Hozzátette: "A második félidőben többet birtokolhattuk volna a labdát, mert így képesek voltak a jó játékukkal nyomást gyakorolni ránk. Van, hogy az ilyen meccsek után csak az számít, hogy meglegyen a 3 pont és mi ma ezt megcsináltuk."

 

Victor pozitívan nyilatkozott Cristiano Ronaldoról is, aki csereként lépett pályára és megszerezte 700. találatát klub karrierje során, amely egyben végül győzelmet is ért csapatának.

 

"Nagyon örülök neki" - mondta. "Szerintem a számai magukért beszélnek. Az ő korában ilyen teljesítményt lerakni az asztalra nagyszerű dolog. Fantasztikus játékos és nagyon örülök neki."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!