Ten Hag: Antony még ennél is többre képes

Erik ten Hag izgatottan várja, hogy Antony mire lesz még képes, miután a brazil támadó első 3 Premier League meccsén gólt szerzett a Manchester Unitedben.


A vasárnapi, Everton elleni bajnokin a szélső higgadtan fejezett be egy támadást, gólja pedig egyenlítést ért a United számára, majd Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 700. találatát klub színekben, amely egyben győzelmet is ért a rekordbajnoknak. 

 

Antony ismét lenyűgöző teljesítményt nyújtott a mérkőzés alatt, Ten Hag pedig utólag elmondta az újságíróknak, hogy mennyire elégedett nem csak a támadásokban vállalt szerepével, hanem a védekezésben mutatott teljesítményével is.

 

"Mégtöbbet várunk tőle" - jelentette ki a menedzser. "Kihívásokra van szüksége, ezért is jött a Premier League-be és ezt itt meg is kapja. A legjobb játékosokkal, a legmagasabb stressz tényezőkkel akar játszani a legjobb játékosok ellen."

 

 

"Egyre jobban fog teljesíteni, majd meglátják. Az elejétől kezdve gólokat szerez, jó dolgokat csinál, de azt is látom, hogy a játékán van még mit csiszolni."

 

"Az Everton elleni gólja miatt boldog voltam, de többet kell tennie és sokkal jobban kihasználnia a tempóját. Jól tud védekezni is, de az első meccsein ebből kevesebbet láthattunk. Ezúttal viszont jó volt, fegyelmezett volt és jól helyezkedett. Megjátszható volt és az általa kifejtett nyomás nagy hatással volt a csapat teljesítményére."

 

A United menedzsere többet is elárult a 22 éves játékosról és elmondta, miként fogja segíteni a fejlődésben.

 

"Mindkét lábát használnia kell, hogy többféle variációt tudjon felmutatni. Ezen még dolgoznia kell" - tette hozzá Erik. 

 

"Ezt már elkezdtük vele Amszterdamban, dolgoztunk rajta és képes a jobb lábával is beadni, lőni, de ő egy fiatal játékos, akit fejlesztenünk kell és neki is fejlesztenie kell magát."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!