Lindelöf: Martinez fantasztikus csapattárs

A Manchester United védője, Victor Lindelöf élvezi, hogy egyre jobban megismerheti Lisandro Martinezt, amikor ketten együtt szerepelnek a védelem tengelyében.


Mivel Harry Maguire továbbra is sérült, Raphael Varane pedig most tért vissza kisebb kihagyást követően Martinez és Lindelöf a csapat legutóbbi két győzelme során egyaránt pályán voltak és végig erős teljesítményt nyújtottak.

 

A ma esti Omonia Nicosia elleni találkozón pedig ismét együtt szerepelhetnek, a mérkőzést megelőzően pedig a svéd válogatott csapatkapitánya pozitívan nyilatkozott az Ajax-tól érkezett társáról, valamint a csapatmorál javulásáról Erik ten Hag irányítása alatt.

 

"Nagyon jó" - mondta, amikor a sajtótájékoztatón megkérdezték a Lisandroval való kapcsolatáról. "Amióta megérkezett magas szinten teljesít, fantasztikus játékos, aki remekül bánik a labdával."

 

"Most volt szerencsém két meccsen is együtt játszani vele, az utóbbi pedig már jobb volt, int az első, szerintem jó meccset játszottunk."

 

 

A United abban bízik, hogy ma este sikerül újabb 3 pontot szerezniük az Euróa-ligában, mely cél eléréséhez nagyban hozzájárulhat az újonnan kialakult erős csapatszellem.

 

Miután a csapat a legutóbbi 9 mérkőzéséből 7-et megnyert, Lindelöf bízik benne, hogy folytatni tudják a jó teljesítményt.

 

"Szerintem nagyon jó a hangulat a csapaton belül" - tette hozzá Victor. "Sok jó játékos, sok jó ember van a csapatban, akik a jó energiát is átadják."

 

"Egy klubon belül mindig fontos a jó csapatszellem, ami nálunk jelenleg megvan. Reméljük, hogy folytatni tudjuk a fejlődést, tudjuk hozni a jó teljesítményeket és nyerni fogjuk a meccseinket."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!