Antony várja, hogy ismét az Old Traffordon játszhasson

A Manchester United támadója, Antony izgatottan várja, hogy ismét az Old Trafford közönsége előtt léphessen pályára a ma délutáni, Newcastle elleni találkozón.


A fiatal brazil játékos remekül kezdte pályafutását a Unitedben, mivel a Premier League-ben első 3 meccsének mindegyikén eredményes volt, ez a széria pedig az Arsenal ellen 3-1-re megnyert rangadón kezdődött, nagyjából 6 héttel ezelőt.

 

A United Review-nak adott interjújában Antony kifejtette, hogy a United hívei által teremtett légkör nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megélhesse ezt a számára dicsőséges pillanatot.

 

"Érzelmes volt" - mondta Antony. "Lúdbőrös voltam az Arsenal elleni gólomnál, éreztem a klub történetének szellemét és a szurkolók szeretetét. Nagyon boldog vagyok, hogy most ennek a részese lehetek és megtapasztalhattam, milyen nagyszerű érzés ez."

 

"Az első meccsemen gólt szerezni úgy, hogy a szurkolók ott vannak a hátam mögött igazán emlékezetes volt. Nagyszerű pillanat volt számomra és hálás vagyok a szurkolók szeretetéért."

 

 

Antony és csapattársai kemény próbatétel elé néznek ma délután, mivel a Szarkák látogatnak az Old Traffordra, akik a szezon során még csak 1 bajnokit veszítettek el és a 6. helyen állnap a tabellán, 1 ponttal lemaradva a United mögött. Antony mindent bele akar adni, hogy megfeleljen a kihívásnak és szeretné folytatni remek formáját.

 

"Ahogy mondtam, szeretem kifejezni az érzéseimet. Harcos vagyok és mindent beleadok a klubért" - mondta a brazil. 

 

"Örülök a lehetőségnek és kiváltságnak élem meg, hogy ezt a mezt viselhetem. Remélem, hogy segíthetek abban, hogy a United oda kerüljön, ahol lennie kell és, hogy számos trófeát nyerhetek majd ezzel a nagyszerű klubbal."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League, 11. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!