Martinez megköszönte a szurkolók szeretetét

Lisandro Martinez elárulta, hogy rendkívül érzelmes volt számára az Old Trafford hangulata a Tottenham elleni 2-0-s győzelmet követően.


Martinez, akit Licha néven emlegetnek a csapattársak és a szurkolók is meghatottan hallgatta, ahogy a United szurkolói a mérkőzés lefújását követően énekelnek neki a szilárd védőmunkát megköszönve.

 

A védő, amikor az öltöző felé vette az irányt, az Argentina, Argentina rigmust hallhatta a közönségtől.

 

"Őszintén szólva nagyon megható volt számomra, ahogy hallottam, hogy nekem énekelnek a szurkolók" - mondta a klubmédiának adott meccs utáni interjújában.

 

"A világ egyik legjobb klubjában vagyok" - lelkendezett. "Ez a stadion és a benne lévő hangulat csodálatos. Megkönnyeztem, amikor meghallottam a szurkolók énekét."

 

Hozzátette: "Ez a teljesítmény és eredmény a nagymamámnak és a nagypapámnak is szól, akik most nincsenek velem, de mindig érzem a szeretetüket."

 

Martinez, aki kiválóan teljesít mióta az Ajaxtól nyáron Manchesterbe érkezett úgy gondolja, hogy ez volt a Vörös Ördögök szezonjának egyik, ha nem a legjobb teljesítménye.

 

"Csúcsteljesítményt nyújtottunk ma este és mi irányítottuk a meccset" - mondta. "Nagyon boldog vagyok, mert ez a csapat megérdemli ezt a sikert és ezért dolgozunk mindig, hogy ezen a szinten tudjunk játszani."

 

 

Az argentin játékos szerette volna Fred lenyűgöző teljesítményét is kiemelni, aki a góllövő listára is felkerült miután a második félidő elején kiválóan lőtt kapura egy fontos pillanatban.

 

"Megérdemelte a gólt" - mondta Martinez megismételve Erik ten Hag gondolatait. "Nagyon keményen edz és megérdemli ezt."

 

Miután sikerült szinte teljesen levenni a pályáról Harry Kane-t és Sont is, a United ismét kapott gól nélkül tudott mérkőzést lehozni, minden sorozatot véve zsinórban háromszor egymás után.

 

"Szerintem nagyon masszívan védekeztünk ma este" - méltatta csapattársait Martinez. "Kane és Son nagyon magas szintet képviselnek, erősek és technikailag is kiválóak, viszont úgy gondolom, hogy ma este mi irányítottuk a mérkőzést és az is nagyszerű, hogy ismét kapott gól nélkül hozunk le egy találkozót."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!