Nincsenek hatással a pletykák De Geára

David De Gea bejelentette, teljes mértékig csak az Atletico Madridra koncentrál, és nem foglalkoztatják a Manchester Uniteddel kapcsolatosa pletykák.


A még mindig csak tinikorú hálóõrt Európában posztja egyik legnagyobb reménységének tartják, miután az Atletico Madridban elsõ számú kapussá küzdötte fel magát.

 

Még csak ez év januárját írtuk, amikor a 19 éves portás elsõ mérkõzésén lépett pályára a felnõttek között, ahol késõbb meghatározó szerepet vállalt a csapat Európa-liga gyõzelmében.

 

Csillagának gyors felemelkedését nem hagyták figyelmen kívül a neves európai klubok sem, akik mindig is "jó szemmel" voltak megáldva a csiszolatlan gyémántok fellelése terén.

 

Úgy tudni, De Gea esetében a hazai rivális Barcelona mellett a Manchester United is élénken érdeklõdik, olyannyira, hogy úgy tudni, Sir Alex Ferguson nem csak a Valencia miatt volt ott múlt héten szerdán a Denevéresek Atletico Madrid elleni bajnokiján.

 

 

Hivatalosan természetesen azt kommunikálta a klub vezetése, hogy Sir Alex Ferguson a szerdai Bajnokok Ligája ellenfél, a Valencia játékát akarta feltérképezni, ezért nem ült le a Scunthorpe elleni Ligakupa mérkõzésen a kispadra, ám nem volna ördögtõl való gondolat azt feltételezni, hogy közelebbrõl is szerette volna szemrevételezni egyik lehetséges jövõbeli kiszemeltjét.

 

De Gea is értesült a vele kapcsolatban kialakult pletykákról, de a spanyol U-21-es válogatott játékos nem akar túl sokat foglalkozni azzal, hogy merre képzeli el a sajót jövõjét.

 

"A legfontosabb dolog, hogy engem szerzõdés köt jelenlegi klubomhoz. Atletico játékos vagyok 2013-ig. Csak ez számít" - kezdte.

 

"Az az igazság, hogy minden nagyon jól alakul itt számomra, emellett együtt lehetek a családommal és a barátaimmal. Szerintem ez nagyon fontos."

 

"2013-ig szerzõdés köt Madridba, és amikor már a vége felé közeledik, akkor majd meglátjuk, mik a lehetõségeim. Akikkel majd beszélnem kell a hosszabbításról, majd azokkal megteszem, nem másokkal."

 

Sky Sports


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!