Újdonság a láthatáron!

Egy kis meglepetéssel készültünk nektek a háttérben!


Nekem jutott az a nagyszerű feladat, hogy az Olvasók felé bejelenthetek egy újdonságot. A ManutdFanatics.hu egy lelkes rajongónak a megkeresésére mondott ugyanis igent. Az olvasó egy olyan ötlettel állt elő, aminek mi is nagyon örültünk, mert az oldalt szerkesztő emberek között már régóta téma.

Miről is van szó? 

 

Kezdjük onnan, hogy:

- Elképzelted már milyen lenne ha egyszer nem írott formában fogyasztanál el egy ManutdFanatics.hu tartalmat?
- Gondolkoztál már azon,  milyen lenne a kedvenc csapatodról szóló anyagot hallgatni munka közben?
- Csak bedugnád a füled, hogy az ebédedet egyedül ehesd meg a munkahelyen úgy, hogy közben a Manchester Unitedról hallgatsz bármit?
- Gondoltál már rá, hogy a Manchester Uniteddel foglalkozol egy unalmas 1,5 órás autó úton?
- Belegondoltál már mi szóljon a füledbe amikor nincs kedved a zenékhez?

 

Nos, van egy jó hírem számodra!!

 

Elindul a ManutdFanatics.hu podcast sorozat!!!

 

 

Az első adást a héten felvettük és már csak az utolsó simításokat kell elvégeznünk, hogy jövő hét elején publikálni tudjuk. Nagyon érdekes témákról beszélgettünk.

 

Megnéztük, hogy a nyári igazolások, hogy teljesítenek a csapatban. Önmagában a csapat megüti-e az elvárásokat?! Van-e kapus kérdés Manchesterben? Ha jelenleg nincs is, akkor vajon lesz-e? Értekeztünk arról, hogy mely csapatrészeket lehetne/kellene még erősíteni.

 

Természetesen mi is foglalkoztunk a Cristiano Ronaldo effektussal. Ebben a témában azonban megpróbáltunk nem 1-1 kiragadott esetről beszélni, sokkal inkább a nagy egészet tekintve, próbáltuk meg levonni a következtetéseket.

 

Ezenfelül megpróbáltuk megtippelni a megtippelhetetlent. Mire is lehet képes a United az idei évben.

 

Az említett témákon kívül pedig megannyi érdekes statisztikai adatot is igyekeztünk belecsempészni az első újra induló Podcastba! Reméljük, hogy tetszeni fog nektek és tényleg megtaláljátok benne a számotokra érdekes dolgokat!

 

 

Egyébként annyi kulissza titkot még elárulhatok, hogy ezt egy PILOT verziónak szántuk magunknak. Azonban elsőre sokkal jobb lett, mint vártuk, így arra gondoltunk, hogy publikáljuk nektek! 

 

Szeretnénk ha tudnánk értéket adni nektek Olvasóknak és önmagában a ManUtdFanatics.hu közösségének! Köszönjük Péternek és Attilának a pozitív fogadtatást! Dávidnak az ötletet és a lelkes segítőkész munkát. Az említett három úriemberen kívül jómagam a Taktikai Mágnestábla rovatból ismerten vettem még részt az első újkori Manutdfanatics podcast felvételben! A várakozás tehát elkezdődött, jövő hét elején már meghallgatható lesz a Podcastunk!

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!