Újabb decemberi edzőmeccs került lekötésre

A Manchester United december elején, a világbajnoki szünet során megmérkőzik majd a spanyol Real Betis Balompie együttesével is a szezon újraindítására hangolódva.


Ez lesz a Vörös Ördögök második mérkőzése, amelyet majd Spanyolországban játszanak a szezonközi szünet során, amelyre december 10-én 18 órától, a sevillai  Estadio Benito Villamarinban fog sor kerülni.

 

Előtte, december 7-én a Cadiz CF ellen lépnek majd pályára és mindkét mérkőzése része lesz a cadizi téli edzőtábornak, amely célja nem lehet más, mint hogy megfelelően felkészüljenek a Premier League december végi folytatására.

 

 

A Manchester United sportigazgatója, John Murtough így kommentálta a bejelentést:

"Örömünkre szolgál, hogy egy újabb, magas minőséget képviselő helyi ellenféllel mérhetjük majd össze tudásunkat dél-spanyolországi tartózkodásunk során. Ezek a mérkőzések segíteni fogják, hogy az egész keret felkészüljön a klubfutball világbajnokság utáni folytatására és hogy pozitív lendületünket a szezon második felére is meg tudjuk őrizni."

 

"Az egy hetes edzőtábor és a Cadiz CF, illetve a Real Betis Balompie elleni mérkőzések emellett lehetőséget biztosítanak majd a néhány fiatal játékosunk számára, hogy megtapasztalják, milyen a felnőtt csapat környezetében edzeni és két erős La Liga alakulat ellen megmérettetni magukat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!