Fred: Ismerjük Emery-t

A Manchester United középpályása, Fred szerint az Aston Villa új menedzsere, Unai Emery teljesen más ellenféllé teszi majd mai vendéglátójukat, az Aston Villát a délutáni Premier League összecsapásukon.


A United majd abban a reményben látogat vasárnap délután 3 órától a Villa Parkba, hogy igen sikeres októberi időszakukat követően november hónapot is három bajnoki ponttal kezdhessék.

 

Ez lesz a birminghamiek kispadjára frissen kinevezett spanyol szakember első tétmérkőzése új állomáshelyén, Fred szerint pedig ezáltal megjósolhatatlan, hogy mi vár majd rájuk.

 

"Volt egy kis idejük közösen készülni [Emery-vel] vasárnap előtt, nekünk pedig egy jó ellenfélre kell számítanunk" - kezdte a brazil válogatott játékos a klubmédiának.

 

"Ismerjük ezt az edzőt; veszítettünk ellene az Európa-ligában. Ő egy jó szakember és tudjuk, hogy jó csapattal rendelkezik."

 

"Kemény összecsapásra számítunk, de meg kell nyernünk."

 

 

Az ellenfél által jelentett veszély ellenére Fred fenntartja abbéli véleményét, hogy ha a United fenn tudja tartani az elmúlt időszakban nyújtott szintet, akkor magabiztosak lehetnek azt illetően, hogy pozitív eredménnyel távozhatnak.

 

"Nem túl könnyű ellenük játszani és természetesen óvatosnak kell lennünk" - tette hozzá.

 

"De továbbra is jól kell teljesítenünk és játszanunk, mert a legutóbbi meccsen nagyon jól ment a játék és ezt pedig folytatnunk kell és újra megmutatni a pályán."

 

A Vörös Ördögöknek ezt azonban talizmánjuk, Bruno Fernandes nélkül kell majd megtenniük, aki öt Premier League-ben összegyűjtött sárga lapja miatt egy mérkőzéses eltiltását tölti majd.

 

Fred is egyike lehet azon középpályásoknak, akik irányába Erik ten Hag segítségért fordulhat, ő pedig élvezi, hogy ilyen versenyhelyzet van a csapatrészükben.

 

"Nagyszerű játékosokkal rendelkezünk a csapatunk középpályáján. Ez egy jó harc közöttünk, mindneki képes játszani."

 

"De az a fontos, hogy amikor a pályán vagy, akkor jól szerepelj és győzelemhez segítsd a csapatot. Ez a legfontosabb."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Aston Villa - Manchester United

Premier League, 15. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!