Ella Toone szerződést hosszabbított

A Manchester United női csapatának középpályása, Ella Toone szerződést hosszabbított A Uniteddel, így új szerződése 2025/26-os szezonig él a klubbal.


Ella még 2018-ban csatlakozott a Unitedhez, az első FA Női Bajnokság győztes csapatának tagjaként, és 43 góllal minden idők legjobb góllövőjévé vált, 110 pályára lépésével pedig az első olyan játékosa a csapatnak, aki több, mint 100 alkalommal lehetőséghez jutott.

 

A nemzetközi színtéren Ella idén nyáron Európa-bajnok lett az Oroszlánokkal, ő szerezte meg a vezetést csapatának a Németország elleni 2-1-es győzelemmel végződő mérkőzésen a Wembleyben, 90 000 szurkoló előtt.

 

A szerződés aláírását követően Ella büszkeségének adott hangot.

 

"Nagyon örülök, hogy új szerződést írhatok alá a Manchester Unitednél" - mondta. "A klub ambíciói azonosak az enyémmel, és jelenleg nem is lenne jobb hely számomra, ahol ennyit fejlődhetnék. Gyermekkori kedvenc csapatomban játszani, amelynek régóta szurkolok, igazán különleges érzés, és soha nem fogom megunnia csapat mezének viselését. Az, hogy ezt most még tovább tehetem, büszke pillanat számomra és a családom számára is."

 

Marc Skinner, a United női csapatának menedzsere elismeréssel nyilatkozott a 23 éves játékosról, akire a klub hosszú távú jövőjének részeként tekint.

 

 

"Ella hosszú távú elkötelezettsége a Manchester United mellett újabb bizonyítéka annak, hogy a klub folyamatosan befektet a csapat jövőbeli sikereibe" - nyilatkozta. "Ella mindig is a csapatunk kulcsembere volt a pályán és azon kívül is, és nagyon örülünk, hogy még évekig büszkén viseli majd híres színeinket."

 

A Manchester United új női labdarúgó vezetője, Polly Bancroft egyetért Skinnerrel, és azt mondja, hogy Toone szerződéshosszabbítűsa a jövőre nézve a klub előrelépési szándékát jelzi.

 

Így fogalmazott: "Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy a játékosok a jövőben is a csapatban maradjanak: "Ella megtestesíti mindazt, amit a Manchester United képvisel, és az új hosszú távú szerződése tükrözi a klub azon törekvését, hogy tovább növekedjen és sikeres legyen, egy ilyen kvalitású példaképpel a csapatban".


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!