Lindelöf: Garnacho volt a különbség

Victor Lindelöf Alejandro Garanchot dicsérte, miután a 18 éves támadó a kispadról beállva győztes gólt szerzett a Fulham elleni 2-1-re megnyert idegenbeli bajnokin.


Garnacho 73 perc elteltével lépett pályára és el is érte azt a hatást, amit a Vörös Ördögök menedzsere, Erik ten Hag kívánt, az argentin játékos Christian Eriksen passzából talált be a Craven Cottage-en, ezzel pedig a győzelmet is megszerezte a vendégek számára.

 

A mérkőzést követően Lindelöf elismerően nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy Alejandro képes volt megragadni a lehetőséget a United felnőtt csapatában.

 

"Úgy gondolom, hogy nagyszerűen teljesített az elmúlt néhány hétben, amikor lehetőséget kapott és ma ismét megmutatta mire képes" - mondta Victor a klubmédiának adott interjújában.

 

"Beállt és változást hozott és pontosan erre van szükségünk minden játékostól. Ha nem is játszol mindig, akkor is, ha lehetőséget kapsz, változást kell hoznod, ő pedig pontosan ezt tette."

 

Garnacho gólja 3 pontot ért Erik ten Hag csapatának egy olyan meccsen, melyen a Fulhamnek is  több lehetősége volt, Lindelöf pedig azt mondja, hogy Marco Silva csapata ellen kifejezetten nehéz volt védekezni.

 

 

"Nagyszerű, nagyszerű meccs volt és nyilvánvalóan kemény" - mondta. "Az első félidőben egész jól irányítottuk a mérkőzést, de a második játékrészben elveszítettünk néhány labdát és képesek voltak helyzeteket kialakítani."

 

"De a végsőkig küzdöttünk és sikerült a legvégén gólt szereznünk. Fantasztikus dolog így megszerezni a 3 pontot."

 

A United fővárosi útja egyben a bajnokság utolsó mérkőzése is volt a katari világbajnokság miatti szünetet megelőzően, Lindelöf pedig visszagondolt arra, hogy hogyan szerepeltek a  szezon eddigi szakaszában.

 

"Több pontot kellett volna szereznünk, de úgy gondolom, hogy összességében elég jól játszottunk" - magyarázta. "Bátran mondhatom, hogy ez a győzelem nagyon fotnos volt számunkra a szünet előtt. Remélhetőleg, amikor visszatér mindenki, készen állunk majd a folytatásra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!