Garnacho hálás Ten Hagnak

Alejandro Garnacho köszönetét fejezte ki Erik ten Hagnak, amiért a holland lehetőséget adott számára az elmúlt hetekben, hogy megmutathassa mire képes.


A tinédzser még a világbajnoki szünet előtt robbant be  a United felnőtt csapatába.  A Real Sociedad ellen megszerezte első gólját is, a Fulham ellen pedig az utolsó percben lőtt találatával szerezték meg a Vörös Ördögök a 3 bajnoki pontot a Premier League-ben.

 

Ezek után nem volt meglepő, hogy a szélsőt november hónap legjobbjának választották, a klubmédia pedig egy interjút is készített vele Carringtonban, miután átvette a díjat.

 

"Erik ten Hag nagyon jó menedzser és mindenek előtt nagyszerű ember" - mondta Garnacho Joe Ganley-nek, a klubmédia riporterének. "Mindig nagyon odafigyel mindannyiunkra és nagyon sokat segít, különösen nekünk, fiatal játékosoknak."

 

"Keményen kellet dolgoznom, hogy eljöhessen az a pillanat, amikor bemutatkozhatok a felnőttek között és igyekszem a lehető legtöbbet kihozni a lehetőségekből, amiket kapok tőle."

 

 

"Nem szeretnék egyetlen lépést sem hátra tenni, szeretném folytatni ahogy elkezdtem és rendszeresen ott lenni a csapatban."

 

Garnacho a katari világbajnokság ideje alatt is arra törekszik, hogy a lehető legtöbbet kihozza magából és gőzerővel készül a közelgő barátságos találkozókra a Cadiz és a Real Betis ellen, Spanyolországban.

 

A United szurkolók pedig már alig várják, hogy egy újabb tétmérkőzésen is pályán láthassák a fiatal argentint, erre pedig december 21-én lehetőség is akadhat  a Ligakupa 4. fordulójában, a Burnley ellen. 

 

Kíváncsian várjuk, hogy Alejandro kezdő lesz-e Vincent Kompany csapata ellen és képes lesz-e folytatni lenyűgöző teljesítményét ott, ahol a szünet előtt abbahagyta.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!