Fernandes kizárólag Ghánára fókuszál

Bruno Fernadnes határozott véleménye az, hogy a portugál válogatott teljesítményét nem fogja befolyásolni Cristiano Ronaldo helyzete a Ghána elleni nyitómérkőzésükön.


Bruno Fernadnes is részt vett Fernando Santos sajtótájékoztatóján a Ghána elleni mérkőzést megelőzően és megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo kedden bejelentett távozása a Manchester Unitedtől nem fogja elterelni a válogatott figyelmét a világbajnoki címért folyó küzdelemben.

 

"Ghána sok problémát okozhat nekünk, mert egy gyors és erős csapatról van szó" - mondta a Vörös Ördögök középpályása. 

 

"Tudjuk, hogy mindig nagyszerű teljesítményt nyújtanak. Nagyon nehéz meccs lesz, de ez az első mérkőzésünk a világbajnokságon és meg akarjuk nyerni. Annak, amit Cristiano mondott nincs hatása a nemzeti csapatra, a holnapi meccsre összpontosítunk és mindent megteszünk a győzelemért."

 

Az általában bőbeszédű Fernandest arra is megkérték, hogy elemezze az ellenfelüket, de ezt inkább meghagyta a szövetségi kapitánynak. 

 

 

"Most lehet sokan azt fogják megint mondani, hogy morcos vagyok, vagy rossz a kedvem, de azt kell mondjam, nem vagyok edző. Tudjuk, hogy Ghána egy intenzív futballt játszó csapat kiváló minőséggel és nagyszerű bajnokságokban szereplő játékosokkal. Mit tanácsolnék? Nos, erre itt van mellettem az edzőnk, aki kiadja a megfelelő utasításokat arra vonatkozóan, miként végezzem a pályán a dolgom és, hogy hogyan nyerhetjük meg a meccset."

 

Ronaldoval kapcsolatban Fernandes egyértelműen fogalmazott és elmondta, hogy Portugália érdekei az elsők és a történtek nem változtatnak ezen.

 

"Nem érzem magam kényelmetlenül és  nem kell oldalt választanom. Továbbra is megtiszteltetés, hogy a válogatottban együtt játszhatok vele és azzal, hogy még egy klubban is szerepelhettem vele egy valóra vált álom. Semmi sem tart örökké."

 

"Cristiano hozott egy döntést az életével kapcsolatban, nekünk, játékosoknak pedig ezt tiszteletben kell tartanunk. Tudjuk azt is, hogy mit jelent számára a világbajnokság és biztos vagyok abban, hogy ő is maximálisan erre összpontosít."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!