Martinez kiveszi a részét Argentína menetelésében

Lisandro Martinez csereként lépett pályára Argentína színeiben Ausztrália ellen a világbajnokság legjobb 16 csapata között egy 2-1 arányban megnyert meccsen.


Licha a cserék közé volt nevezve, de 1-0 állásnál az 50. perc után pályára küldte őt mestere. A mérkőzés végéhez közeledve 2-1-es vezetésnél egy brilliáns blokkolást mutatott be az argentin ördög, amivel egy biztos góltól mentette meg csapatát.

 

Remek példa volt ez a mérkőzés annak a szemléltetésére, hogy milyen elhivatott és milyen tűz ég benne.

 

Argentína nehezen indult be a mérkőzésen, de egy Messi lövést követően - ami egyébként az első kaput eltaláló lövés volt a dél-amerikaiak részéről - megszerezték a vezetést.

 

Ezt követően egy kapus hibát kihasználva a városa rivális City csatára Julian Álvárez megszerezte az argentinok második gólját. A meccs vége sem maradt azonban eseménytelen, mivel Craig Goodwin kapu mellé tartó lövése irányt változtatott Enzo Fernandezen és védhetetlenül csapódott a hálóba. 

 

 

A semmiből jött szépítés feszült végső pillanatokat eredményezett, pláne, hogy Garang Kuol révén az utolsó percben ziccere is volt az ausztráloknak, ahol Emiliano Martinez kapus bravúrral hárított.

 

Továbbjutóként a legjobb nyolc között Martinez manchesteri csapattársával is szembenézhet a Hollandia-Argentína találkozón.

 

Tyrell Malacia ugyan még nem lépett pályára az eseményen, de a keret részét képezte a 3-1-es győzelemmel végződő nyolcaddöntőn az USA ellen.

 

A mérkőzésre pénteken 20:00-kor kerül sor a Lusail Stadionban.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!