Herrera könnyeivel küzdve beszélt távozásáról

Ander Herrera könnyeivel küszködve mesélt a UTD Podcastjében 2019-es távozásáról.


Az ex-Vörös Ördög Helen Evans-szel és Sam Homewooddal folytatott beszélgetése során számos témát érintett eddigi pályafutásából, beleértve a Unitedtől való távozását is.

 

Ander a felvétel során nagy szeretettel beszélt egykori csapatáról és Manchester városáról is. Elárulta, hogy nagy becsben tartja a rekordbajnoknál töltött 5 évét és büszke arra, hogy 189 mérkőzésen képviselhette a Vörös Ördögöket. Herrera 20 gólt szerzett a United színeiben és 4 trófeát is nyert a csapattal.

 

A 33 éves játékos végül 2019-ben nehéz döntést hozott meg, amikor a PSG-hez igazolt, ahol 3 szezont töltött el, most pedig ismét baszk földön, az Athletic Bilbaoban játszik.

 

A podcast felvétel során részletesen mesélt távozásáról a szurkolóknak és kihangsúlyozta, hogy továbbra is nagyon tiszteli a klubot, bár úgy érzi, hogy akkoriban rosszul kezelték a helyzetét. Ez pedig a mai napig rendkívül érzelmes téma számára.

 

Amikor a távozásáról kérdezték, Ander nagyon megnyílt beszélgetőpartnereinek: "Nagyon nehéz volt elhagyni a Unitedet, mert 5-6 hónappal korábban még arra számítottam, hogy marasztalni fognak" - magyarázta.

 

 

"Nem akarok rosszat mondani és nem is fogok, de a klubnál öltött időm után kicsit többre számítottam. A szurkolóktól megkaptam a szezon legjobbjának járó elismerést, de nem kerestek meg, hogy hosszabbítanának velem, más játékosokkal viszont megtették. Őszintén megmondva ez fájdalmas volt számomra."

 

"Én úgy éreztem, hogy megérdemelném, de nem tették meg. Utána változtak a dolgok és nem voltam elégedett látva történéseket. Az emberek jöttek-mentek a klubnál, de a címer maradt és soha egyetlen rossz szót sem mondanék a klubról, mert a mai napig hálás vagyok, hogy itt lehettem."

 

"De az nagyon fájdalmas emlék számomra. A harmadik szezon végén 3 cím, év játékosa elismerés és nem hívtak fel a nyáron, letörtnek éreztem magam. Akkor kerestek csak meg, amikor már csak 1 év volt a szerződésemből, de a szabott feltételeket nem tudtam elfogadni. Az utolsó napig küzdöttem a klubért, nem csináltam ebből gondot és az utolsó pillanatig tisztelettel tettem eleget a szerződésemnek, de nem a megfelelő pillanatban és nem a megfelelő feltételekkel kerestek meg és ezzel az ügynököm és a családom is egyet értett."

 

 

Arra a kérdésre, hogy érzelmes volt-e távozni az Old Traffordról Ander egy képre hivatkozott, amin a lányával van, majd elsírta magát. A spanyol játékos egy kis szünetet is kért ekkor a felvételben, hogy visszanyerje önuralmát mielőtt folytatná a beszélgetést, amely során kiderült, hogy mennyire erősen kötődik még most is a klubhoz.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!