Rashford: Jó volt visszatérni

A Manchester United támadója, Marcus Rashford a Burnley ellen 2-0-ra megnyert Ligakupa találkozót követően elárulta, hogy nagyon örül, hogy ismét klubját képviselhette az Old Traffordon.


A 10-es mezszámot viselő játékos nemrég tért vissza Manchesterbe a katari világbajnokságról és nem vesztegette az idejét, egyből góllal jelentkezett Erik ten Hag irányításával.

 

Marcus találatával megduplázta a házigazdák előnyét a Burnley ellen egy remek szólót követően és a csapat teljesítménye végül továbbjutást ért a legjobb 8 közé a kupasorozatban.

 

Rashford elárulta, hogy örömmel segített ismét a Manchester Unitednek és boldog, hogy góllal tért vissza az Álmok Színházába.

 

"Mindig jó visszatérni, még akkor is, ha ez egy kemény meccs volt" - kezdte Rashford a Sky Spors-nak nyilatkozva. "Jó, hogy sikerült győznünk és továbbjutnunk a következő körbe, most pedig az a fontos, hogy regenerálódjak és készen álljak a következő meccsre."

 

Marcus egy nagy szólót bemutatva duplázta meg a Vörös Ördögök előnyét a találkozón, az Old Trafford közönsége pedig elképedve nézte a 25 éves játékos tündöklését, aki már 9. gólját szerezte ezzel a szezonban.

 

 

A lefújást követően Rashford boldogan mesélt gondolatairól és a  Stretford End előtt lőtt csodálatos góljáról is.

 

"Nagy hely tátongott előttem és vártam a pillanatot, hogy megkapjam a labdát. Láttam a területet magam előtt és egyszerűen csak megiramodtam. Szerencsére bejött, amit terveztem."

 

A fiatal támadó elárulta, hogy boldog, hogy Erik ten Hag számít rá a támadó szekcióban, de hozzátette azt is, hogy szeretne minél sokoldalúbb lenni, hogy a lehető leghasznosabban tudjon a pályán segíteni csapatának.

 

"Ez kulcsfontosságú tényező a játékomban és próbálok javulni, hogy minél eredményesebb legyek, függetlenül attól, hogy melyik oldalon játszom, legyen szó a szélekről, vagy akár arról, hogy csatárként középen."

 

"Korábban is beszéltem már erről, de a csapatunkban lévő játékosok nagyszerűek, remekül passzolnak, nekem pedig az a feladatom, hogy jól időzítsek és vállaljam a  kockázatot azzal, hogy megpróbálok gólt szerezni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!