Ferguson: Kemény erõpróba vár ránk

Sir Alex Ferguson szerint "bolond" az, aki könnyû mérkõzésre számít szerdán este, a Valencia ellen.


A Denevéresek jelenleg listavezetõ a spanyol pontvadászatban, és legutóbbi 11 hazai európai kupamérkõzésükön nem találtak legyõzõre. Továbbá a United spanyolföldön mindössze egyszer tudott gyõzelmet aratni legutóbbi 18 próbálkozásából.

 

"Irigylésreméltó a Valencia elmúlt években mutatott hazai mérlege" - kezdte a mérkõzés elõtti sajtókonferenciáját a skót menedzser.

 

"Boldonság lenne lebecsülni ezt a tényt. Spanyolország hemzseg a kupagyõztes csapatoktól, ezt mindenkinek keményen be kell vésnie a fejébe. A spanyol futball mindig is a világ legjobbjai közé tartozott, úgyhogy igen, nem könnyû innen nyertesként távozni."

 

 

 

 

A United menedzsere saját szemével bizonyosodhatott meg a Turia-partiak teljesítményérõl, hiszen a múlt héten személyesen tekintette meg a Valencia Atletico Madrid elleni bajnokiját.

 

"A múlt héten mikor itt jártam, egy nagyon jó csapatot láttam" - tette hozzá.

 

"Nagyon nehéz mérkõzésre számítunk - vezetik a bajnokságot és remekül játszanak."

 

Mindössze egyetlen pont szerénykedik jelenleg a Vörös Ördögök neve mellett a Bajnokok Ligája C-csoportjának tabelláján, azonban Sir Alex biztos benne, hogy a Manchester United továbbjut a tavaszi kieséses szakaszba.

 

"Kiábrándító eredményként kezeljük a legutóbbi, Rangers elleni 0-0-s döntetlent, de még hátra van öt mérkõzésünk, hogy kijavítsuk ezt a hibát, és továbbjussunk. Kemény összecsapás vár ránk holnap, de ez a legjobb dolog a Bajnokok Ligájában - olyan országok legjobb csapataival mérheted össze erõdet, mint Olaszország, Spanyolország és Németország. Ez teszi fantasztikussá ezt a sorozatot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!