Ten Hag megerősítette négy játékos hosszabbítását

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag megerősítette, hogy a klub a felnőtt keret négy játékosa esetében élt egy éves hosszabbítási opciójával.


Diogo Dalot, Fred, Marcus Rashford és Luke Shaw szerződései is 2023 nyaráig szóltak, de mindegyikük esetében rendelkezésre állt egy extra 12 hónapos opció.

 

A döntés pedig meg is született ezeknek a kitételeknek az érvényesítéséről, amely értelmében mind a négy játékost már 2024 nyaráig köti szerződés a klubhoz.

 

A keddi, Nottingham Forest elleni Premier League bajnokit megelőző interjúban Eriket a négy játékos jövőjével kapcsolatos, médiában megjelent információkról kérdezték.

 

"Igen, meg tudom erősíteni" - válaszolta a klubmédia kérdésére.

 

"Boldogok vagyunk, mert a keret a megfelelő irányba tart, ezek a játékosok pedig rengeteget tesznek hozzá ehhez az irányhoz."

 

 

Ten Hag arról is beszélt, hogy mind a négy játékosra maximálisan számít a Unitednél szövögetett terveit illetően, azt követően, hogy első Old Traffordon töltött hónapjait követően hathatósan hozzájárultak a csapat teljesítményéhez.

 

A kvatertett mindegyik tagja kulcsszerepet vállalt a szezon első felében, mielőtt hazájuk képviseletében részt vettek volna a katari világbajnokságon.

 

"Fejlődni akarunk, támogatni akarjuk ezeket a játékosokat és szeretnénk a folyamataink tagjaként tartani őket" - tette hozzá a menedzser.

 

"Ezért jutottunk ezekre a döntésekre. Biztos vagyok benne, hogy ezek voltak a megfelelő döntések."

 

"A jövő csapatát akarjuk építeni, szóval hosszú évekre tervezünk, ezek a játékosok pedig részesei kell, hogy legyenek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!