Rashford örül a United fejlődésének

Rashford a Nottingham Forest ellen 3-0-ra megnyert mérkőzést követően kiemelte, hogy a Vörös Ördögök mennyit fejlődtek Erik ten Hag irányításával.


A 10-es számú játékos ismét kiváló formában játszott az Álmok Színházában és egy remek találattal nyitotta ki a gólcsapot Steve Cooper csapata ellen a végül 3-0-ra megnyert bajnokin.

 

A magabiztos teljesítményt Anthony Martial és Fred találatai koronázták meg a 2022-es esztendő utolsó hazai mérkőzésén, most pedig a fókusz a Wolves elleni bajnokira összpontosul, ami pár nap múlva esedékes.

 

Rashford a meccs után a United legutóbbi eredményeit méltatta, ugyanakkor kiemelte, hogy még mindig sok a tennivaló mind saját maga és mind a csapat által.

 

"Határozottan sokkal jobban élvezem a mostani időszakot. Sokkal több meccset nyerünk és úgy gondolom, hogy a játékunk színvonala is sokkal magasabb volt" - mondta Rashford a lefújás követően az Amazon Prime Video-nak.

 

 

"Elégedet vagyok a jelenlegi fejlődésünkkel és remélem, hogy folytatni tudjuk."

 

A szezon során eddig 10 gólt szerző Marcus találatai létfontosságúak a csapat számára a szezon ezen létfontosságú szakaszában. A 25 esztendő játékos azt is elárulta, hogy nem teher számára az a nyomás, hogy jelen pillanatban ő a csapata legeredményesebb góllövője és szeretné tovább javítani egyéni tteljesítményét.

 

"Kényelmesen érzem magam ezeken a posztokon és szeretnék a meccseken ezeken a helyeken játszani" - tette hozzá.

 

"Gólokat akarok szerezni és, ha továbbra is ezeken a posztokon játszhatok, akkor ez sikerülni is fog. Beszélem a menedzserrel is a látott szögletvariációról, hogy küldjön beljebb, hogy eredményesebbek legyünk."

 

"Általában a tizenhatos vonalánál állok, de ott szeretnék lenni, ahonnan gólokat lehet szerezni és ahonnan veszélyt tudok jelenteni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!