Csapathírek a Bournemouth meccs előtt

Erik ten Hag "optimista" azt illetően, hogy Lisandro Martinez és Scott McTominay is hadra fogható lehet, amikor a Manchester United kedden a Bournemouth együttesét fogadja.


Martinez az argentin válogatottal aratott világbajnoki győzelmet követően nemrég visszatért Carringtonba, míg McTominay az ünnepi időszakban betegséggel bajlódott.

 

Utóbbi a világbajnoki szünetet követő első tétmérkőzésen, a Burnley elleni győztes Ligakupa összecsapáson ott volt a pályán december 21-én, de az azóta lejátszott két bajnokin nem állhatott csapata rendelkezésére.

 

A Nottingham Forest, illetve legutóbb a Wolves elleni sikereket követően a páros azonban kedden este már rendelkezésre állhat, amikor a Cseresznyések látogatnak az Old Traffordra, árulta el Ten Hag.

 

"Még meg kell látnunk" - válaszolta a holland menedzser hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján riporterek azon kérdésére, hogy számít-e a duó visszatérésére a Bournemouth elleni meccsen.

 

"Tegnap és ma is mindketten edzettek, szóval eléggé optimista vagyok a keretbe való visszatérésükkel kapcsolatban."

 

 

A Szilveszter napján, a lefújást követően a Molineux-ben rendezett sajtótájékoztatón Eriket szélső védője, Diogo Dalot állapotáról is kérdezték, aki bár már újra edzésbe állt, a világbajnokságról való visszatérése óta nem volt játékra alkalmas állapotban a katari tornán elszenvedett sérülését követően.

 

"Diogo Dalot is jól halad" - reagált Ten Hag.

 

"De senkivel nem akarunk rizikót vállalni, mert tudjuk, hogy még rengeteg mérkőzés vár ránk és a teljes keretünk mélységére szükségünk lesz az ezeken való megfelelő helyt álláshoz."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Bournemouth

Premier League, 19. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!