Hivatalos: Együttműködés a Doo Grouppal

A Manchester United és az online pénzügyi kereskedési platform, a Doo Group ma bejelentette, hogy több évre szóló globális partneri megállapodást kötöttek.


A vezető pénzügyi szolgáltató csoporttal kötött egyezség magába foglalja a Doo Group almárkái, a Doo Financial és a Doo Prime népszerűsítését. A Doo Group büszke arra, hogy hagyományos pénzügyi kereskedést kínál online platformokon legújabb fintech központjában.

 

A szingapúri székhelyű Doo Group Dallasban, Londonban, Sydney-ben, Hong Kongban, Dubaiban és Kuala Lumpourban, valamint a világ más nagyvárosában is működik. 

 

Victoria Timpson, a Manchester United szövetségekért és partnerségért felelős igazgatója elmondta:

"Amikor a Doo Groupot választottuk a Manchester Unitted hivatalos online pénzügyi kereskedési platform partnereként, lenyűgözött minket a vállalat technológiára való összpontosítása és erős márkaértékei."

 

"Virágzó partneri viszony elé nézünk és örömmel üdvözöljük a Doo Groupot kereskedelmi partnereink családjában."

 

 

A Doo Group igazgatója, Ian Howard így nyilatkozott:

"A Manchester United kézenfekvő választás volt, amikor felmerült a lehetőség, hogy partneri viszonyt alakítsunk ki. Mindig is csodáltuk, ahogyan a klub világszerte elismert ikonná vált, melyet szerte a világon szeretnek és csodálnak és jóval többet képvisel, mint a sport."

 

"Ez számunkra fegyelmet, következetességet és lendületet mutatott, amely összecseng a márkánkkal és hitünkkel."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!