Rashfordot motiválják a megszerezhető kupák

Marcus Rashford elmondta, hogy neki és csapattársainak kulcsfontosságú célkitűzése, hogy trófeát nyerjenek a szezon során.


Az angol támadó főszerepet vállalt az Everton 3-1-es legyőzésében, ezzel pedig csapata a 4. fordulóba jutott. A Vörös Ördögök csapatként és egyénileg is nagyot mentek a péntek esti találkozón.

 

Ez volt a United 8. hazai győzelme zsinórban, Rashford pedig a legutolsó pillanatig veszélyesen játszott és minden gólból kivette a részét.

 

A 25 éves játékos tagja volt a 2015/16-os szezonban FA-kupa győztes csapatnak és kifejtette, hogy a Vörös Ördögök célja az FA-kupa megnyeréséért járó trófea felemelése.

 

"Igen, ez a cél" - mondta Rashford az ITV SPortnak a meccs után. "Ezért csináljuk, amit csinálunk és ezért dolgozunk olyan keményen. Be akarunk jutni a döntőkbe, megnyerni ezeket a meccseket és a végül a magasba emelni a győztesnek járó trófeát. Remélhetőleg ebben az idényben lehetőségünk lesz erre."

 

"Jó végigmenetelni egy kupasorozatban, az FA-kupa pedig egy különleges verseny, amiben lehetőségünk van szerepelni."

 

Antony gólja előtt Rashford adta be a labdát a 4. percben, majd egy kicsit későbbi beadását Conor Coady juttatta saját kapujába, ezzel pedig a United ismét előnybe került, miután még az első játékrészben az öngólt jegyző Everton játékos megszerezte a vendégek egyenlítő találatát. 


 

"Sikerült nyomás alá helyeznünk őket, de nem estek szét a korán bekapott gól ellenére. Kétszer is vissza tudtak jönni a meccsbe, igaz a második eset les volt. Végig küzdöttek egymásért és remek csapatmunkát végeztek. Én remélem, hogy jobbra fordulnak a dolgaik."

 

Marcus az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve már 13 találatnál jár és nemrég a 100-as álomhatárt is átlépte a gólok számát tekintve, abban pedig egyetértett a riporterrel, hogy jelenlegi formája eddigi életének a legjobbja. 

 

"Igen, a mostani góllövő formám az eddigi legjobb szerintem. Jól érzem magam a pályán és olyan posztokon játszhatok, ahonnan gólokat tudok szerezni. Ha a csapattársaimmal továbbra is ennyi helyzetet tudunk kialakítani, akkor szerintem újabb gólok fognak következni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!