Antony nehéz magánéleti pillanatokon van túl

A Manchester United szélsőjét, Antony-t "sokkhatás" érte az Everton elleni FA-kupa mérkőzést megelőzően.


A 22 éves brazil játékos pénteken visszatért a Vörös Ördögök kezdőcsapatába, miután kedden kihagyta a Bournemouth elleni 3-0-s hazai bajnoki győzelmet.

 

Az Everton elleni 3-1-es siker alkalmával ő kezdte meg a gólgyártást is négy perc elteltével, amellyel jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy Erik ten Hag legénysége továbbjutott a világ legrégebbi kupasorozatának 4. fordulójába.

 

Antony nem kívánt részletekbe menni az őt ért sokk kapcsán, de annyit elárult, hogy nehéz pillanatokat élt át.

 

"Először is, ez egy örömteli érzés" - kezdte Antony. 

 

"Boldog vagyok, hogy újra eredményes tudtam lenni, különösen hazai pályán. Felállítottam néhány célt magamnak a szezonra és jó, hogy rögtön betaláltam, amint elkezdtem a személyes céljaimra gondolni."

 

"De természetesen most a legfontosabb az, hogy a United továbbjutott a következő fordulóba. Emellett megkönnyebbülve is érzem magamat, mert az elmúlt napokban ért egy sokkhatás, amiről nem szeretnék többet mondani, hogy mi történt. Személyes ügy volt, nagyon nehéz, de nagyon hálás vagyok Istennek, hogy ezt most már magam mögött tudhatom. Hálás vagyok a klubnak, a játékosoknak, a menedzsernek és mindenkinek, aki mellettem állt."

 

"Ez most már a múlt, boldog vagyok hogy gólt szereztem és remélem, hogy sikerül majd ezt folytatnom ebben az évben és sok sikert, illetve győzelmet érhetünk majd el."

 

"Jelenleg ekörül forognak a gondolataim és száz százalékig arra koncentrálok, hogy honorálni tudjam a szurkolókat és a klubot. Mi mindannyian ismerjük a klub méretetét és szeretnénk visszavinni a Unitedet oda, ahova megérdemli."

 

"Ez a gól tökéletes időzítéssel született számomra. Néhány nappal ezelőtt nagyon-nagyon nehéz pillanatokat éltem át. De Isten mindig mindig mellettem állt, emellett pedig hálás vagyok a családomnak is. A gólomat nekik ajánlom, mert ezekben a pillanatokban tudod meg, hogy kik azok, akik igazán szeretnek téged."

 

"Én célokat tűzök ki magamnak nem csak a pályán nyújtott teljesítmény, de a pihenés, a megfelelő étkezés és minden kapcsán. Minden arról szól, hogy 100 százalékos teljesítményt nyújtsak a pályán és azon kívül is, különösen a dolgok mentális oldalára gondolva, mivel ez az, amitől a többi is függ."

 

"Én tényleg nagyon sokat várok el magamtól, bármit is mondjanak rólam az emberek. Én csak a segítő szándékú visszacsatolásokra figyelek. Ha Jézus Krisztus se tud mindenkit boldoggá tenni, akkor ki vagyok én, hogy ilyenre gondoljak?"

 

 

Antony 15 mérkőzésen már 4 gólnál jár azóta, hogy az előző nyár folyamán 86 millió fontért a Unitedhez igazolt az Ajaxtól.

 

A válogatott játékos örül, hogy ismételten Erik ten Hag kezei alatt játszhat, miután korábban már Hollandiában is együtt dolgoztak.

 

"A Premier League teljesen más, mint a többi bajnokság. Az intenzitás, a menetrend és a rengeteg mérkőzés... mind nagy igénybevételt jelentenek. Ez az, amiért maximálisan arra koncentrálok, hogy a mentális és a testi egészségemet tekintve is topon legyek."

 

"Ten Hagot nagyon szeretem, rendkívüli módon tisztelem. Ismer engem, tudja ki vagyok és hogy milyen keményen dolgozom ... tisztában van vele, hogy mindig 100 százalékot nyújtok, még akkor is, ha nem minden jön össze nekem."

 

"Tudja honnan jöttem, mi a történetem, mennyire szenvedtem attól, hogy egy favelában kellett felnőnöm. Nagyon fontos számomra, hogy élvezem a támogatását."


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!