A Lens elutasította a Varane-ajánlatot

A Lens elnöke, Gervais Martel kijelentette, hogy klubja visszautasította a Manchester United és a Real Madrid ajánlatát is Raphael Varaneért.


A francia klub feje emellett azt is közhírré tette, hogy szívesebben adnák el középhátvédjüket egy Ligue 1-ben szereplõ klubnak, mint egy külföldinek.

 

Köztudott, hogy a Manchester United már hónapokkal ezelõtt ajánlatot tett a 18 éves bekk megszerzésére, míg úgy tudni, hogy a Real Madrid is harcba szállt az ifjú reménységért.

 

Azonban Martel elmondta, hogy ezeket az ajánlatokat, amelyek úgy tudni, hogy 10 millió euróról szóltak, a Lens vezetõsége visszautasította, míg helyi riválisuk, a Paris Saint-Germain hajlandó lenne növelni a fiatal játékosért kiadandó összeget.

 

 

"A kikiáltási ár 10 millió eurónál kezdõdik" - mondta az elnök az RMC rádiócsatornának.

 

"Bizonyos csatornántúli klubok többet ajánlottak, de gyorsan utat mutattunk nekik."

 

Varane, aki a francia bajnokság elõzõ szezonjának egyik legnagyobb felfedezettje volt, 22 alkalommal lépett pályára a Lensben, amely során két gólt szerzett, amellyel nem véletlen, hogy felkeltette nagy klubok érdeklõdését.

 

Az élvonalból kiesett Lens szinte biztosan pénzé fogja tenni francia utánpótlás-válogatottját, amelyre jó esélyük van, azt tekintve, hogy több hazai klub is sorban áll a tehetséges játékos megszerzéséért.

 

Martel megerõsítette, hogy a Paris Saint-Germain érdeklõdik játékosuk iránt, azonban egyelõre még nem eldöntött, hol folytatja pályafutását Varane.

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!