Heaton: Meccsről-meccsre haladunk

Tom Heaton magabiztos teljesítményt nyújtott a Charlton elleni 3-0-ra megnyert Ligakupa találkozó során.


A hálóőr azonban nem szeretné elragadtatni magát a kedd esti eredménytől és ragaszkodott ahhoz, hogy lépésről-lépésre kell haladniuk.

 

"Ma eset az volt a cél, hogy megálljam a helyem" - mondta a meccs után a klubmédiának. "Rengeteg meccsünk lesz még és most a hangsúly a szombatira, a Manchester City elleni bajnokira helyeződik, amikor majd következik az elődöntő, majd foglalkozunk azzal."

 

Heaton előtt Harry Maguire és Lisandro Martinez szerepelt a védelem tengelyében, az argentinnak ráadásul ez vol az első meccse kezdőként, mióta megnyerte a világbajnokságot hazája válogatottjával.

 

A hálóőr azt mondta, hogy nagyon élvezte a közös játékot két társával és hozzátette: "A mérkőzés nagy részében szoros volt az állás és küzdenünk kellett, mert volt néhány lehetőségük, de végül a cserék nagyszerűen beváltak."

 

"Összességében úgy gondolom, hogy nagyon jól teljesítettünk."

 

 

A kedd esti mérkőzés volt Tom számára is az első alkalom a szezonban kezdőként, amit elmondása szerint nagyon élvezett.

 

"Nehéz volt lehetőséghez jutni" - ismerte el. "Kicsit frusztráló volt, hogy az előző körben nem léphettem pályára, volt egy kis sérülésem sajnos, de Martin (Dubravka) jól teljesített azon a meccsen."

 

"Szerencsére most ott lehettem a kezdőben és reményeim szerint lesz még több lehetőségem is."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!