Erik instrukciói játékosainak a derbi előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag felhívást intézett játékosaihoz a szombati, Old Traffordon megrendezésre kerülő City elleni derbi előtt.


A menedzsernek nincsenek illúzió afelől, hogy a jó formában lévő csapatának a lehető legjobban kell teljesítenie ahhoz, hogy revansot vegyenek az Etihadban elszenvedett 6-3-as vereség miatt, egy esetleges győzelemmel pedig 1 pontra felzárkózhatnának a városi rivális nyakára.

 

Amennyiben ez megtörténne, akkor egy különleges összecsapást láthatna az Old Trafford közönsége szombaton, ugyanakkor Eriknek nincsenek kétségei afelől, hogy ez nagy feladat. Ugyan Guardiola csapata 2-0-ra kikapott a Ligakupában a Southampton otthonában, a holland mégis arról beszélt, hogy így is hatalmas kihívásként tekint a közelgő rangadóra.

 

"Úgy gondolom, hogy bármelyik csapattal fel tudjuk venni a versenyt, de nyilvánvaló, hogy az egyébként remek formában lévő Manchester City mindneki számára kemény ellenfél" - mondta Ten Hag a talkSPORT-nak. "A legjobbunkat kell nyújtanunk és akkor van esélyünk."

 

"Ha úgy fogunk játszani, mint a 6-3-as vereségkor, akkor nincs esélyünk. Rajtunk múlik, hogy jól és megfelelően együttműködő és kiváló hozzáállású csapatunk legyen ott a pályán. Különösen a hozzáállás fontos. Győztes hozzáállás kell. Erre van szükségünk szombaton."

 

Ugyanebben az interjúban a menedzser elmagyarázta, hogyan voltak képesek a Vörös Ördögök az elmúlt hetekben látható nagyszerű javulásra, hiszen a Brighton és a Brentford elleni, 1. és 2. fordulóban elszenvedett vereségek óta 15 meccsükből 11-et megnyertek a Premier League-ben és mindkét hazai kupában továbbjutottak, ezzel pedig még mindig 4 sorozatban érdekeltek.

 

 

"Minden nap a szabályaink szerint dolgozunk" - szögezte le. "Minden nap magas színvonalon élünk. A csapat által csapatot építünk."

 

"Senki sem nagyobb a csapatnál és mindenkinek hozzá kell tennie a csapathoz. Ez nem 11 játékosról szól, hanem az egész csapatról. Minden a csapat körül forog."

 

"Mindenki közreműködik ebben, az orvosi stábtól kezdve az edzőkön át az elemzőkig. Mindenkinek egy a célja, ehhez járulnak hozzá és összefogva, keményen dolgoznak ezért. Ha pedig ezt folytatjuk, sokat érhetünk el."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League, 20. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!