A Besiktas felbontotta kölcsönét, Weghorst úton Manchesterbe

A holland válogatott csatár, Wout Weghorst úton van a Manchester Unitedhez, hogy véglegesítse a Burnley-től való kölcsönadását, miután a Besiktasnál felbontották ideiglenes szerződését.


A 30 éves játékos a nyár óta szerepelt kölcsönben a török klubnál, de úgy döntött, hogy a szezon végéig ugyanilyen keretek között a Manchester Unitedet szolgálná. 

 

A Sky Sports News török hírforrásokra hivatkozva úgy értesült, hogy Weghorst csütörtökön reggel a Besiktas vezetőségének irodájában járt, ahol aláírta a klubbal kapcsolatos kölcsönszerződésének felbontását.

 

 

Weghorst most az Old Traffordra utazik, hogy véglegesítse a Uniteddel való kölcsönszerződését, amelyről elvben már szerdán megállapodtak.

 

A United menedzsere, Erik ten Hag azóta keres pótlást csatársorába, mióta Cristiano Ronaldo szerződését a világbajnokság alatt közös megegyezéssel felbontották nagy port kavaró tv-s interjúját követően.

 

Weghorstot legkésőbb pénteken délig regisztrálnia kell a Vörös Ördögöknek ahhoz, hogy a szombati, Manchester City elleni városi rangadón bevethető legyen.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!