Martinez előszülinapi ajándékban reménykedik

A Manchester United védője, Lisandro Martinez abban bízik, hogy tökéletes születésnapi ajándékot fog kapni a Manchester City elleni Premier League találkozón, szombaton.


Az argentin január 18-án tölti be 25. életévét és semmi másnak nem örülne annyira, mint ha a Vörös Ördögök győzelmet aratnának a városi rivális ellen a sokak által várt szombati találkozón.

 

Erik ten Hag csapata a világbajnoki szünetet követően nagyszerű formában tért vissza, megnyerték az összes azóta lejátszott mérkőzésüket, valamint bejutottak a Ligakupa elődöntőjébe is.

 

Martinez elmondta, hogy nagy öröm számára, hogy visszatérhetett Manchesterbe és már maximálisan a Pep Guardiola csapata elleni bajnokira összpontosít.

 

"Igen, természetesen nagyon jó lenne győztesként ünnepelni a szülinapomat" - ismerte el Martinez az ICS-nek adott interjújában, melyben beszélt a 189. manchesteri derbiről is.

 

"Ez egy igazi derbi lesz, az ilyen meccseket pedig mindig meg kell próbálni megnyerni."

 

 

Martinezt, aki nemrég tért vissza Katarból világbajnokként megünnepelték a United szurkolói is a Bournemouth elleni 3-0-ra megnyert mérkőzés előtt, a Charlton Athletic elleni összecsapáson pedig ismét a kezdőben kapott helyet és hozzájárult ahhoz, hogy csapata ismét kapott gól nélküli találkozót jegyezhetett, ezzel pedig a Vörös Ördögök bejutottak a Ligakupa elődöntőjébe, ahol majd a Nottingham Forest csapatát kell legyőzniük a fináléban való részvételért.

 

Az Ajax egykori játékosa szerette volna elmondani, hogy mennyire boldog a hazájával elért siker miatt, de leszögezte, hogy mostmár teljes mértékben arra összpontosít, hogy klubjával minél sikeresebb szezont tudhassanak maguk mögött.

 

"Csakis tiszta örömet érzek. Boldog vagyok" - mondta, amikor arról kérdezték, hogy milyen érzés volt megnyerni a világbajnokságot. "Tényleg nem tudom szavakba önteni, hogy milyen érzés megnyerni a világbajnokságot, de őrületes. Minden másodpercét élvezem és nagyon boldog vagyok."

 

"Most viszont már a klubomban vagyok és mindent megteszek. Furcsa volt idény közben világbajnokságon részt venni, de játékosként tudnod kell alkalmazkodni, mert úgy sem tehetsz mást."

 

"Ahogy pedig már mondtam, készen kell állnunk és mennünk kell előre. Ez minden."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League, 20. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!