Ferdinand Spanyolországban tér vissza

Sir Alex Ferguson minden lehetõséget megad, hogy Rio Ferdinand újra megfelelõ erõnléti állapotba kerüljön, ezért szerda este õ is ott lesz a pályán a Valencia ellen.


A Vörös Ördögök hét mérkõzés alatt 10 gólt kaptak Ferdinand nélkül ebben a szezonban, és a United menedzsere elárulta, az angol válogatott csapatkapitánya harmadik alkalommal léphet pályára idén a jelenlegi La Liga-elsõ Valencia ellen.

 

Azonban Sir Alex Ferguson azt még maga se tudja, hogy Riora kezdõként, vagy csereként számít a Mestallában.

 

 

 

 

"Ezt a döntést holnap fogom meghozni" - mondta újságírók kérdésére a skót menedzser keddi sajtótájékoztatóján.

 

"Már régóta megfelelõ edzésmunkát végez, számos tartalékbajnoki is a háta mögött van, emellett a Rangers és a Scunthorpe ellen is pályára lépett - azonban azt nem szabad elfelejtenünk, hogy közel öt hónapig volt sérült."

 

"Ez volt az oka annak, hogy vasárnap nem kockáztattam, és nem játszott a Bolton ellen. Úgy éreztem, az ellenfél tulságosan is fizikális játékstílusa veszélyes lehetne számára, ezért Nemanja Vidic és Jonny Evans alkotta a belsõ védõpárosunkat, akik nagyszerûen teljesítettek. Nem lehet kifogásom a teljesítményük kapcsán."

 

Sajnos a jó hír mellett akad negatívum is a manchesteriek háza táján, ugyanis Ryan Giggs térd-, míg Wayne Rooney bokasérülés miatti hiányzását már korábban is tudni lehetett, ám Paul Scholes is kidõlt a bevethetõ játékosok sorából.

 

Wayne Rooney és Ryan Giggs már a Bolton Wanderers elleni mérkõzést sem tudták végigjátszani, elõbbi 2-3 hetet lesz kénytelen kihagyni, míg Paul Scholesnak vádli problémái adódtak, amely okán 10 napig lesz õt kénytelen nélkülözni Sir Alex Ferguson.

 

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!