Ten Hag Garnacho jövőjéről

A Manchester United legutóbbi londoni látogatásakor Garnacho az utolsó pillanatban villant és ezzel 2-1-re tudtak nyerni a Vörös Ördögök a Fulham otthonában.


A fiatal argentin teljesítménye hatalmas visszhangot váltott ki és meg is alapozta a szurkolók hangulatát a katari világbajnokság miatt tartott szünetben. 

 

Garnacho klubjával tartott a spanyolországi edzőtáborba is és az újrakezdés óta folyamatosan lehetőséget kapott Erik ten Hagtól. Szombaton a City elleni derbin szállt be remekül a meccsbe és gólpasszt adott Rashfordnak, mellyel a United megnyerte a városi rangadót, amely értéke felbecsülhetetlen.

 

A csapat menetrendje kemény mérkőzésekkel folytatódik, ma este a Crystal Palace otthonába látogatnak Ten Hag fiai, hétvégén pedig az Arsenal látja őket vendégül. Nem kizárt, hogy a fiatalok között év legjobbjának választott argentin támadó bevetésre kerül a Sasok ellen, amire azért is számíthatnak a United szurkolói, mert az ifjú teljesítményéről a holland menedzser is ékesszólóan beszélt.

 

"Igen, sokat fejlődött" - mondta a menedzser. "Nagyon ügyes, kevés olyan játékost látok a Premier League-ben, akinek ennyire megvan a képessége ahhoz, hogy egy az egyben megverje az ellenfelét. Az elmúlt hónapokban megtanulta azt is, hogy hogyan kell csapatban játszani és miként kell élni és csinálni a dolgokat megfelelően, a megfelelő hozzáállással."

 

 

"Láthatja mindenki, hogy milyen csapatjátékos ő, de az egyéni képességei is előnyösek és változathatnak a meccseken. Számára az a fontos, hogy folytassa ezt a folyamatot, mert sok van még hátra és rengeteget tud majd még fejlődni, mire eléri a legmagasabb szintet."

 

"Nagyon boldog vagyok, mert nekünk, mint klubnak bónusz, hogy olyan fiatal játékosokat tudunk beépíteni a csapatba mint ő. Ez is a projektünk része, amellyel hozzá tudunk járulni a sikerességünkhöz."

 

Az a tény, hogy Garnacho képes olyan magas szintű mérkőzések eredményére hatással lenni, mint a City elleni derbi bizonyítja, hogy milyen minőséget képvisel és mindenki izgatottan várja, hogy mikéntt pusztít majd a továbbiakban a bal szélen.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Crystal Palace - Manchester United

Premier League, 7. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!