De Gea csalódott a döntetlen miatt

De Gea úgy érzi, hogy a United elherdálta pontjait a Crystal Palace ellen, miután a félidei vezetést követően 1-1-re végeztek a Selhurst Parkban.


A United irányított a mérkőzés nagy részén, különösen az első félidőben számos lehetőséget dolgoztak ki és végül meg is szerezték a vezetést a 43. percben Bruno Fernandes góljának köszönhetően, ám a végén a házigazdák Michael Olise szabadrúgásából egalizálni tudtak.

 

A vendég dominancia alatt is kellett nagy védéseket bemutatnia a spanyol kapusnak, Odsonne Édouardot és Marc Guehit is megakadályozta a gólszerzésben, Olise lövésénél azonban már nem tehetett semmit, hiába nyújtózkodott.

 

A meccs után az MUTV-nek nyilatkozva elmondta, hogy csalódott volt a hangulat az öltözőben, mert úgy tűnt, hogy a Vörös Ördögök mindhárom bajnoki pontot haza tudják vinni.

 

"Természetesen különösen azért, mert a 90. percben kaptuk a gólt" - mondta a spanyol.

 

"Nehéz beletörődni, de ha őszinte akarok lenni, akkor megérdemelte a Palace. A második félidőben nem játszottunk jól, az elsőben igen, ott sok helyzetet alakítottunk ki és remek gólt szereztünk."

 

 

"A második játékrész elejétől azonban kiengedtük a kezünkből az irányítást és rengeteget hibáztunk, eladtuk a labdákat, így pedig helyzeteik voltak. Végül egy szép gólt szereztek. Megérdemelték, de így két pontot elbuktunk."

 

De Gea azonban előre szeretne tekinteni, mert "masszív" mérkőzésre számít hétvégén, ugyanis az Emirates-ben a Premier League éllovasa, az Arsenal vár rájuk. 

 

"Az utolsó pillanatban elbukni a győzelmet nagyon nehéz" - tette hozzá.

 

"De tovább kell lépnünk, mert vasárnap újabb nehéz meccs vár ránk, úgyhogy alaposan fel kell készülnünk. Erélyesen kell fellépnünk, erre pedig készen kell állnunk."

 

"Minden Premier League mérkőzés nehéz, különösen idegenben. Tanuljuk meg most, amit kell, épüljünk fel és menjünk tovább. Van, hogy mi szerezzük a gólt az utolsó pillanatban és van, hogy más csapat. Ilyen a futball."

 

"Szóval folytatjuk és szerintem egyébként nagyon jól állunk és úgy gondolom, hogy hatalmas meccs lesz vasárnap."

 

A United a szezon felénél a 3. helyen áll 19 lejátszott mérkőzést követően, De Gea pedig biztos azzal kapcsolatban, hogy ő és társai remekül haladnak Erik ten Hag irányításával.

 

"Nagyon jól megy a szekér és megérdemeljük a pontokat, csapatként játszunk, ami nagyszerű. Mindenki nyerni akar, tenni a csapatért és ezt jó látni."

 

"Kicsit szomorú vagyok a meccs végén bekapott gól miatt, de töretlenül hiszek a csapatban. Úgy gondolom, hogy nagyszerű játékosaink vannak és mindannyian nyerni akarunk, úgyhogy folytatjuk, amibe belekezdtünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!