Hiába a Blackpool érdeklődése, Ramsay marad az edzői stábban

A Blackpool kísérletet tett arra, hogy Eric Ramsay-t nevezze ki új menedzserének, de a 30 éves szakember marad a Manchester United edzői stábjában, mivel fontos szerepet tölt be Erik ten Hag mögött.


A Unitednél tisztában vannak a Ramsay-vel kapcsolatos érdeklődéssel, de Ten Hag és az igazgatóság egyértelművé tette, hogy Ramsay maradását szeretnék, ő pedig megerősítette, hogy nem kíván a klubtól távozni.

 

Ramsay-re, mint nagy tehetség tekintenek a Unitednél. Eredetileg pontrúgás specialistaként szerződtették, amikor 2021 júliusában átigazolt a Chelsea-től, de a pozíciója megváltozott Ten Hag alatt és már szorosan együtt dolgozik Mitchell van der Gaaggal, Steve McClarennel és Benni McCarthy-val is.

 

 

Ramsay, aki korábban a Chelsea U23-as csapatának másodedzőjeként tevékenykedett és folyékonyan beszél spanyolul, a múltban már több érdeklődést kapott alacsonyabb osztályú együttesektől, akik közül a legfrissebb a Blackpoolé volt.

 

A Championshipben szereplő alakulat azt követően kezdett új menedzser keresésébe, hogy szerdán felmentették a munkavégzés alól Michael Appletont. 


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!