Nincs idő csüggedni az Arsenal elleni vereség után

Annak ellenére, hogy a Manchester United 3-2-es vereséget szenvedett a Premier League éllovas Arsenal ellen, Lisandro Martinez és Marcus Rashford arra buzdítja a Vörös Ördögöket, hogy maradjanak optimisták a kritikus kupahét előtt.


Marcus nyitotta a gólok sorát az Emiratesben, majd Lisandro egalizált a második félidőben azután, hogy a United 2-1-es hátrányba került, míg végül Eddie Nketiah utolsó erejével bebiztosította mindhárom pontot a vendéglátók számára a véghajrában.

 

A vereség véget vetett a 10 meccses veretlenségi sorozatunknak, de Martinez szerint a csapatnak gyorsan tovább kell lépni és harcolni az előtte álló zsúfolt versenynaptárban.

 

„Nem úgy sikerült a vége, ahogy szerettük volna, de nincs idő nagyon csüggedni. Fel a fejjel és megyünk tovább együtt, gyerünk United!!! Örülök az első gólomnak, köszönet újra a fantasztikus szurkolásért!”

 

 

Rashford is csatlakozott Martinezhez, aki osztozott a középhátvéd optimizmusában a csapat Erik ten Hag alatt mutatott fejlődését illetően.

 

Ezt mondta:

"Sosem könnyű egy meccset az utolsó pillanatban elveszíteni, de megyünk tovább! Jó irányba haladunk, pozitívnak kell maradnunk.”

 

A Unitedre három kupatalálkozó is vár mielőtt visszatérnek a bajnoki küzdelmek. Kezdésnek a Ligakupa odavágó idegenben a Nottingham Forest ellen január 25-én.

 

Ezután Ten Hag alakulata a Forest elleni Ligakupa elődöntő visszavágója előtt a Readinget fogadja az FA kupa 4. körében szombaton (01.28.) az Old Traffordon.

 

Az Emirates Stadionban a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Erik az előttük álló időszakot „nagy hétnek" nevezte, a Vörös Ördögök pedig mindkét sorozatban továbbjutással igyekeznek visszatérni a helyes útra.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!