Berbatov készen áll a tárgyalásokra

Dimitar Berbatov ügynöke arra számít, hogy a Manchester United vezetõségével folytatott megbeszéléseket követõen már tudni fogja, hogy hol folytatódik ügyfele további karriere.


A bolgár csatár jövõje azt követõen vált kérdésessé Manchesterben, miután Sir Alex Ferguson nem nevezte be a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntõ 18-as keretébe, így csak az oldalvonalon túlról (pontosabban az öltözõbõl) követte az eseményeket.

 

Pedig Berbatov minden sorozatot egybe véve 22 gólt szerzett a klub színeiben az elõzõ szezonban, és bár ezzel a teljesítményével megosztva elhódította például a Premier League gólkirályi címét is, nem kapott állandó játéklehetõséget menedzserétõl.

 

 

Több olyan információ is napvilágot látott az elmúlt hetekben, hogy a 30 éves támadó távozhat ezen a nyáron az Old Traffordról, legfõbb állomáshelyéül a Paris Saint-Germain-t tartva, de Berbatov képviselõje kijelentette, hogy ügyfele szeretne a Vörös Ördögök játékosa maradni.

 

"Többet fogunk tudni azt követõen, hogy tárgyalásokat folytattunk a Uniteddel, de Berbatov maradni akar, és újabb trófeákat nyerni" - mondta Emil Danchev a Daily Mirror-nak.

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!