Ten Hag: A csapat jobb, ha Antony is benne van

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy látja, hogy Antony már most is nagyon sokat hozzátesz a csapathoz, ugyanakkor mégtöbbet vár a brazil válogatott támadótól.


A szélső első 3 bajnokiján is eredményes volt és a Charlton elleni Ligakupa mérkőzésen is szép gólt szerzett, az pedig nyilvánvaló, hogy ennél jóval több van a játékában.

 

Kritikusai hajlamosak gyakran figyelmen kívül hagyni a védekezésben nyújtott teljesítményét, valamint azt, hogy megfelelő egyensúlyt képes teremteni a pálya jobb szélén.

 

A Nottingham Forest elleni Ligakupa elődöntő első felvonása előtt Ten Hagot arról kérdezték, miként értékeli Antony teljesítményét, mióta a brazil az Ajaxtól a Unitedbe igazolt, a holland menedzser pedig elmondta, hogy véleménye szerint a csapat jobban teljesít, amikor a dél-amerikai játékos is pályán van.

 

"Amikor játszik, a csapat legtöbbször nyerni szokott, ez pedig sokat elmond arról, hogy jól teljesít" - mondta Ten Hag a Forest elleni mérkőzést megelőző sajtótájékozatóján.

 

"Tudja még sokkal jobban is csinálni természetesen, látom azokat a területeket, ahol fejlődhet. Példának okául, ahogy sokan látják is azt várom, hogy közvetlenebb legyen és mégjobban részt vegyen a csapatmunkában. De, mint mondtam a csapat jobban teljesít, amikor ő pályán van."

 

 

"Ez jó dolog, jó alap a további építkezéshez. Szerintem már javult is. Az első 3 meccsen gólt szerzett és most a kupában is, ennek is nagy hatása van. Összességében azt gondolom, hogy a tudása és tehetsége által mégtöbbre képes, de rengeteget hozzátesz a csapathoz már most is."

 

Ten Hag gyorsan elhesegette annak gondolatát, hogy a Cystal Palace elleni szóváltás Fernandes és Antony között elmérgesedett viszonyt takarna és elmondta, hogy a két érintett is gyorsan túltette magát ezen az összezörrenésen.

 

"Úgy gondolom, hogy ilyen előfordulhat" - ismerte el Erik. "Mindketten szívvel-lélekkel játszanak, beleadnak mindent a játékba és igyekeznek egyensúlyban lenni."

 

"Néha fellángolnak az érzelmek a játékosok között, de a következő pillanatban már megint a legjobbat hozzák ki egymásból. Szóval ez nem probléma. Biztos vagyok abban, hogy egyikben sem maradt tüske."

 

Antony bízik benne, hogy a City Groundon is pályára léphet szerda este és segíthet a Vörös Ördögöknek megtenni az utolsó előtti lépést a Ligakupa döntője felé. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Nottingham Forest - Manchester United

Ligakupa, elődöntő - 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!