Erik: Ha lesz lehetőség az átigazolási piacon, élni fogunk vele

Erik ten Hag arra bíztatja a Manchester Unitedet, hogy "csapjanak le" a téli átigazolási időszak hátralévő napjaiban a kínálkozó lehetőségekre.


A játékosok adás-vételét lehetővé tevő piac magyar idő szerint kedden éjfélkor zárul, a United pedig eddig csak a kapus Jack Butlandet és a csatár Wout Weghorstot szerződtette kölcsönben a szezon hátralévő részéig.

 

Mivel már csak négy nap van hátra a transzfer időszak végéig, Ten Hag szerint "nem szabad teketóriázniuk", ha lehetőségük nyílik igazolni és be is azonosította azokat a területeket, amelyek erősítésre szorulnak.

 

"Ha lehetőségünk nyílik az elkövetkező napokban, akkor én élnék velük, de ez nem csak rajtam múlik" - kezdte a holland menedzser.

 

"Szerintem ennél a klubnál mindig ilyen hozzáállás szükséges."

 

"Minden nap jobbá kell válni, szóval ha erre lehetőség nyílik, akkor le kell csapni rá, nekem ez a hozzáállásom. Nyitott szemmel járok, kutatok és vannak ötleteim azt illetően, hogy milyen profilú játékosokkal hol lehetne megerősíteni a keretet."

 

 

A United jelenleg a negyedik helyet foglalja el a Premier League-ben, jó úton járnak ahhoz, hogy döntőbe jussanak a Ligakupában, az FA-kupa 4. fordulójában egy Reading elleni hazai találkozó vár rájuk szombaton este és még ott van a februári, Barcelona elleni Európa-liga play-off is, amelynek köszönhetően a következő 30 napban 9 tétmérkőzés vár rájuk.

 

Amikor arról kérdezték, az a tény, hogy a United jelenleg négy fronton is harcban áll, azt jelenti-e, hogy a szezonban a vártnál előrébb járnak a fejlődési folyamatukban, Ten Hag így felelt:

"Ez jó dolog és ez az, amiért mindegyik játékosunkra szükségünk van a keretünkben és amiért fejleszteni akarjuk őket, különösen annak érdekében, hogy a megfelelő eredményt tudjuk elérni. A lehető leghosszabb ideig szeretnénk érdekeltek maradni a sorozatokban. Harcolnunk kell érte és szerintem ez jót tesz a klub fejlődése szempontjából is."

 

"Azt nem tudom, hogy a vártnál előrébb tartunk-e a folyamatban. Minden egyes napon a maximumot kell nyújtanunk és úgy kell hozzáállnunk a teljesítményünkhöz, hogy a jó nem elég jó, még jobban kell teljesítenünk és folytatni a fejlődésünket. Úgy kell hozzáállnunk, hogy ez soha nem ér véget. Abból a szempontból, hogy most hol tartunk, nem fontos, hogy a vártnál előrébb tartunk-e vagy sem. Minden egyes mérkőzést meg akarunk nyerni, nem számít ki az ellenfél."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!