Ten Hag elismeri Antony fejlődését

Erik ten Hag viccelődött egyet azzal, hogy az eső áztatta Old Trafford nem volt egy Copacabana a brazil játékosok, Antony, Casemiro és Fred számára és elárulta azt is, hogy elégedett volt a trió Reading elleni teljesítményével.


Casemiro az este folyamán duplázott és eddigi két góljának száma is egyből 4-re emelkedett, Fred gyönyörű befejezése pedig tovább növelte a házigazdák előnyét.

 

A brazil támadó, Antony-t - aki első gólpasszát jegyezte a Unitedben - választották meg az Emirates FA-kupa szavazáson a legjobbnak, míg Casemiro, akinek a gólpasszt adta kapta a szurkolók körében a klub egyenértékű díját.

 

Antony az egész találkozón folyamatosan zakatolt és többször is közel járt ahhoz, hogy ő maga is betaláljon, teljesítménye pedig menedzsere szerint egyértelmű bizonyítéka annak, hogy játékosa sokat fejjlődött.

 

A meccs utána sajtótájékoztatón a holland, aki már korábban is együtt dolgozott a brazil szélsővel elmondta: "Van már egy kis tapasztalatom vele az Ajaxnál töltött időkből, kihívást kell számára adni és, ha ezt megkapja, akkor tud alkalmazkodni, tudja alakítani a játékát és határozottan ez az, amit tennünk kell."

 

 

"Változatosabbnak, dinamikusabbnak kell lennie, ugyanakkor szüksége van a csapattársaira is, de arra is, hogy a megfelelő értelemben használja a csapatársait."

 

"Ezen kell dolgoznia és ebben a pillanatban látható is a befektetett munka. Ennek ellenére még mindig úgy gondolom, hogy van hova fejlődnie."

 

Noha a brazil játékosok este ellopták a show-t az Old Traffordon, Erik szerette volna kiemelni az egész csapat teljesítményét a Reading ellen, különösen az első 60 percben mutatottat.

 

"Van 3 zseniális brazil gólszerzőnk, Fred gólja, amivel 3-0 lett az eredmény zseniális volt. Elégedett vagyok a teljesítményükkel és az egész csapat első 60 percével."

 

"Úgy rémlik az egész meccset az ellenfél térfelén töltöttük, kivéve annál az egy gólnál amit a koncentrációnk hiánya miatt szereztek. Ezen viszont dolgoznunk kell."

 

"Azt gondolom, hogy az esti előadás során a játék, a mozgások, az információ áramlása a játékosok között, a soraik mögé kerülés jól sikerültek és a helyzetkialakítás is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!