Young felkészült a kihívásra

Ashley Young jól tudja, a Manchester Unitedben meg kell majd harcolnia az elsõ csapatbéli helyéért, miután tegnap megszületett az egyezség a Vörös Ördögök és az Aston Villa között.


Bár az elmúlt szezonban Sir Alex klubja nem aratott minden fronton sikereket, a 19. bajnoki címet így is tetemes, 9 pontos elõnnyel nyerték meg a Chelsea elõtt.

Paul Scholes visszavonulása és a folyamatos sérülésekkel sújtott Owen Hargreaves valószínû távozása felszabadított némi helyet a középpályán.

 

Azonban Young tudja, hogy meg kell majd harcolnia a kezdõbe kerülésért, ebben a versenyben pedig Antonio Valencia, Park Ji-sung és Nani lesznek vetélytársai.

"Rengeteg verseny megy a posztokért ebben a klubban" - mondta az angol válogatott szélsõ az MUTV-nek.

 

"Ha a csapatban vagy, mindig van valaki, aki ott van a sarkadban és megpróbálja megszerezni a helyed."

 

 

"Szeretnék én is helyet kiharcolni magamnak a kezdõben."

 

"Ez egy fantasztikus csapat. A klub mindig fantasztikus játékosokat tud produkálni. Megvan a gyõztes mentalitásuk.

 

"Remélem, hogy én is részét képezem majd ennek a szezon során. Alig várom, hogy elkezdhessük."

Young volt a United második nyári igazolása az angol U21-es válogatott Phil Jones után, aki a hírek szerint 16,5 millió font ellenében tette át székhelyét az Old Traffordra mintegy két héttel ezelõtt.

 

Young 193 mérkõzésén 39 gólt szerzett az Aston Villa színeiben, azonban még imponálóbb adat lehet, hogy az elmúlt öt évben csupán az Arsenalos Cesc Fabregas rendelkezik több assziszttal, mint Ashley.

 

További érkezõk is várhatóak a következõ hetekben, az Atletico Madrid kapusa, David De Gea nagy valószínûséggel csatlakozik a Vörös Ördögökhöz európai kötelezettségei után, így õ lehet majd a visszavonult Edwin van der Sar utódja. Emellett sokan úgy vélik, Ferguson szeretne több kreativitást hozni középpályájára, emiatt hozzák kapcsolatba a csapatot legtöbbször az Inter Milan középpályásával, Wesley Sneijderrel.

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!