Fernandes: Trófeákat akarunk nyerni

Bruno Fernandes határozott szándéka, hogy trófeát nyerjen a Manchester Unitednek.


Erik ten Hag csapata 2-0-ra legyőzte a Nottingham Forest együttesét a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján, így a fináléba jutottak, ahol a Newcastle United vár rájuk.

 

A Vörös Ördögök még mindig 4 sorozatban érdekeltek, ebből pedig az első kupaszerzési lehetőségük február végén lesz a Wembley-ben, a portugál magnifico felett szándéka pedig az, hogy trófeával távozzon a fővárosban megrendezésre kerülő döntőről.

 

"Nagyszerű érzés a döntőbe jutni, elképesztő mindenki számára" - mondta a klubmédiának a lefújást követően.

 

"Régóta dolgozunk azon, hogy idáig eljussunk és mos itt vagyunk. Élvezzük a pillanatot, mert ez nagy dolog. Tudom, hogy sokan az fogják mondani, hogy ez csak a Ligakupa, megértem, hogy így gondolják, mert nem jutottak döntőbe, de nekünk és a Newcastle-nek nagy meccs lesz és esély egy trófea megnyerésére, mi pedig mindent megteszünk majd, hogy hazahozzuk."

 

 

Bruno viszont ragaszkodott ahhoz, hogy most még nem a Wembley-ben megrendezésre kerülő finálé lebeg az ő és csapattársai szeme előtt, mivel 6 meccs addig még hátra van. 

 

"Sok meccs vár még ránk addig és fel kell készülnünk erre" - mondta a Sky Sports-nak. 

 

Az MUTV-nek azonban megismételte, hogy nyerni szeretne.

 

"Ahogy az mindig is mondtam, mióta ehhez a klubhoz kerültem, itt a trófeák megnyeréséről szól minden és én is ez akarom. Haza akarunk hozni legalább egy trófeát."

 

Mivel Ten Hag csapata még minden fronton harcban van a magas minőség elengedhetetlen ahhoz, hogy a United a lehető legversenyképesebb legyen a következő hónapokban. 

 

"Fontos számunkra a folyamatos versenyhelyzet, mert nem lehet lazítani" - mondta az MUTV-nek.

 

"Tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy csúcsformában legyünk ahhoz, hogy bekerüljünk a csapatba. Mindenkinek a legmagasabb szinten kell lennie, ha ebben a klubban akar játszani. Ez a minimum követelmény  a klub részéről, ezt várja a menedzser és ezt kell elvárnunk saját magunktól is."

 

A szerda esti győzelem zsinórban a 12. volt az Old Traffordon minden sorozatot figyelembe véve, ilyen pedig Sir Alex Ferguson visszavonulása óta nem történt, Fernandes pedig továbbra is azt akarja, hogy az Álmok Színháza egy félélmetes erőd legyen az ellenfelek számára.

 

"Erre kell összpontosítanunk, mert ismerjük azt a hangulatot, amit a szurkolók teremtenek és tudjuk, hogy milyen jó."

 

"Mindenki számára olyan hely kell legyen ez a stadion, ahol nehéz pályára lépni. Úgy gondolom, hogy ehhez nagyszerű helyzetben vagyunk és folytatjuk, mert remek csapatunk van."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!