Kölcsönlesen 38. hét

Az elmúlt héten kettõvel növekedett a kölcsönben lévõ Vörös Ördögök száma, akik azonnal játéklehetõséghez is jutottak ideiglenes klubjuknál....


Ritchie De Laet jelenléte se segített a Sheffield Uniteden, akik 1-0-ra kikaptak a Leeds Unitedtõl az Elland Roadon rendezett yorkshirei derbin. De Laet a félidõben állt be, és magabiztos produkciót nyújtott Gary Speed Pengéi között.

 

 

 

 

Szintén bemutatkozhatott újdonsült együttesében Nicky Ajose, a negyedosztályú Bury feljutási reményeihez tehet hozzá egy hónapig tartó kölcsönszerzõdése során. A buryben született csatár az utolsó tíz percben állt be, ahol a Cheltenham 2-0-s legyõzésébõl vehette ki a részét.

 

Danny Welbeck 80 percig volt a pályán a Sunderland színeiben és nagy mértékben kivette a részét a Fekete Macskák 2-2-es Liverpool elleni döntetlenjébõl. Az angol U-21-es válogatottat kényszerûségbõl le kellett cserélni, miután Steven Gerrard lekönyökölte, helyére Asamoah Gyan állt be.

 

Mame Biram Diouf remek formája a Blackburn Rovers színeiben egy kezdõként való pályáralépéssel fizetõdött ki, amikor Sam Allardyce fiai a Blacpool ellen léptek pályára. A szenegáli támadó nyolc mérkõzésen négy gólt szerzett, ám az újonc ellen nem tudott betalálni, és a félidõben lecserélték a 2-1-es Rovers gyõzelemmel záruló mérkõzésen.

 

James Chester és Oliver Norwood is a kezdõben kapott helyet a Carlisle Unitedben, ám õk sem tudtak segíteni a Bornemouth elleni 2-0-s vereség alkalmával. Norwood a középpályán kapott helyett az 55. percben történõ lecseréléséig, míg Chester végig a pályán volt a védelem tengelyében.

 

Sajnos sérülés miatt nem kaphatott lehetõséget Tom Cleverley, Joshua King, Matthew James és Danny Drinkwater, a Wigan, a Preston és a Cardiff City színeiben, míg Cameron Stewartot neme vetették be a Yeovil Townban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!